Nieuws - 29 januari 2018   9:35 Deze skiërs gaan namens Amerika naar de Olympische Spelen 2018

Door:

Ook bij de Amerikanen is de strijd om de tickets voorbij en dus is het tijd om de balans op te maken. Zit bijvoorbeeld Joss Christensen bij het team, de skiër die we al enige tijd aan het volgen zijn met Unscripted? Of wordt het toch Gus Kenworthy? Of toch Nick Goepper? Of alle drie?

De strijd was er eentje om je vingers bij af te likken, want dat Amerika genoeg talent in huis heeft wat betreft het freestyle skiën moge duidelijk zijn. Dat hebben ze al jaar en dag en ergens niet zo heel erg vreemd natuurlijk, wanneer je weet dat er toch wel een aardig aantal gebieden zijn waar je écht, écht, maar dan ook wel écht goed kan trainen voor de wedstrijden.

Maar goed, dat betekent natuurlijk ook dat de hoeveelheid concurrentie met mach tien omhoog gaat en voor verschillende atleten was het echt een strijd die zelfs op de laatste wedstrijd van de kwalificatie uitgevochten ging worden, maar de keuze is ondertussen gemaakt en we kunnen je vertellen: het is een team die waarschijnlijk medailles mee naar huis gaat nemen! De volgende atleten zijn opgenomen in het US Freeski Team:

Slopestyle

Man

– Nick Goepper
– Alex Hall
– Gus Kenworthy
– McRae Williams

Vrouw

– Caroline Claire
– Devin Logan
– Darian Stevens
– Maggie Voisin

Halfpipe

Man

– Aaron Blunck
– Alex Ferreira
– Torin Yater-Wallace
– David Wise

Vrouw

– Maddie Bowman
– Annalisa Drew
– Devin Logan
– Brita Sigourney

Zoals je merkt is het bijvoorbeeld Joss Christensen niet gelukt om zichzelf naar een spot in het team te stunten, waardoor we nu al weten hoe Unscripted gaat aflopen, maar helaas is dat soms ook de gang van zaken. Verder zijn we zeer benieuwd hoe dit alles gaat aflopen en wie er bij de snowboarders het heeft gered!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws