Nieuws - 2 mei 2017   11:35 Deze skirugtas is gemaakt om te dragen in een skilift!

Door:

WAAROM BESTAAT DIT NU PAS? Serieus, soms komen er van die Kickstarter projecten voorbij waarvan we ons oprecht afvragen waarom dit nog niet bestaat. De LiftRider Backpack valt absoluut in deze categorie omdat het een rugtas is die je kan heel goed kan dragen in de skilift! 

Face it, een normale rugtas dragen in de skilift is waardeloos. Je moet scheef gaan zitten en als daar geen plek voor is heb je geen andere keus dan al je spullen te pletten. Daar gaat je lunch! En met een beetje pech krijg je er ook nog rugpijn door. Een stel gasten uit Amerika waren daar ook helemaal klaar mee en dus zijn ze aan het ontwerpen gegaan, met als resultaat de LiftRider Backpack speciaal voor stoeltjesliften!

Maar goed, wat maakt deze tas daar nu zo voor geschikt? Simpel. Ze hebben de vorm als het ware omgedraaid, zodat de dikke spullen die het meeste ruimte innemen en die niet geplet mogen worden aan de bovenkant en de zijkant zitten. Wanneer je in de skilift stapt zitten deze boven de rugsteun en dus merk je er verder helemaal niks van. De dunnere dingen zoals een extra shirt zitten aan de onderkant, die uiteraard een heel stuk platter is. Zo simpel kan het dus zijn.

LiftRider Backpack

Maar goed, de makers van deze tas gaan nog een stukje verder. Ze hebben plek aangebracht voor een waterzak die bovendien geïsoleerd is, zodat ‘ie niet kan bevriezen op een ijskoude dag. Aan de zijkant zitten vakjes die precies groot genoeg zijn voor halve liter blikken bier, maar die ook nog eens voorzien zijn van heel zacht materiaal zodat je er ook een goggle in kan doen zonder dat je ‘m er bekrast uithaalt.

LiftRider Backpack

Aangezien deze tas in de lift gedragen kan worden is er ook gedacht aan de momenten wanneer het mis gaat. We hebben natuurlijk al vaker gezien dat mensen letterlijk opgehangen worden aan hun rugtas in de skilift en dat hebben de makers geprobeerd te voorkomen. Om te beginnen zijn er geen losse lusjes te bekennen op de tas en eventuele loshangende straps kunnen magnetisch aan de tas gehangen worden. Mocht het toch misgaan met bijvoorbeeld de schouderbanden, dan zijn die voorzien van een speciaal systeem dat snel los klikt wanneer er te hard aan getrokken wordt.

Er zitten zelfs bevestigingen achterop de tas om je handschoenen vast te maken en om je helm vast te klikken wanneer je richting de liften of de après-ski loopt. Ook is er een speciaal geïsoleerd vakje voor een smartphone én een powerbank, zodat je accu’s niet binnen no-time leeg getrokken worden door de kou.

Zoals gezegd staat de LiftRider Backpack op dit moment nog op Kickstarter, maar binnen drie dagen tijd zijn ze al dik over het beoogde doel heen gegaan. En dat is natuurlijk niet vreemd, want het lijkt alsof er echt aan alles is gedacht bij deze tas. Is het dan alleen maar geweldig? Nou, nee. Helaas niet! Voorlopig kan de tas alleen geleverd worden in de Verenigde Staten en Canada terwijl er nog niks bekend is over een Europese levering. Gezien het feit dat ze binnen drie dagen bijna het dubbele bedrag binnen hebben geharkt lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat ze een distributiekanaal in Europa opzetten, maar tot die tijd moeten wij nog even wachten!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws