Nieuws - 2 april 2021   10:05 Deze unieke nieuwtjes uit wintersportland kwamen op 1 april naar buiten

Door:

We weten allemaal dat 1 april de dag is dat je niets moet geloven van wat je ziet, maar sommige zijn gewoon écht zo goed dat we ze bijna gingen geloven! Want eeh… Ooit wel eens gehoord van de apres ski ski’s?

Maar echt. Dat is geen typefout. Ook al gaan ze volgens de makers zelf als Après skis door het leven. Anyway, we hebben dus een aantal mooie nieuwtjes eruit gevist want gisteren was het natuurlijk de dag dat er kikkers in billen zaten en dat er veters los zouden zitten. Overigens geloofden wij natuurlijk geen enkele van deze uitvindingen. Ook al zou het soms wel mooi zijn als het écht door zou gaan.

Skiwax bedrijf mountainFLOW introduceert ecologische snorrenwax

In de toch al wel competitieve wereld van de ski wax is het waxbedrijf mountainFLOW die zich eveneens gaat richten op een andere categorie. “Nadat we de ski wax industrie hadden overgenomen was het een lastige keuze wat we nu moesten gaan doen”, aldus CEO Peter Arlein. “Wanneer ik een moeilijke keuze moet gaan maken krijg ik altijd antwoorden door te levelen met de man in de spiegel. En dit keer was dat niet anders.”

De nieuwe mountainFLOW ecologische snorrenwax zal beschikbaar zijn in drie smaken: Light Beer, Mountain Musk en Cold Ranch. Light Beer focust zich vooral op de après liefhebber, Cool Ranch is ideaal voor mannen die met hun snor op ski trip gaan naar Colorado. En de Mountain Musk? Die is enkel voor de échte skibums weggelegd, want die krijgt termen mee als ‘kampvuur en ‘leren werkhandschoenen’ wat je ruikt. MountainFLOW belooft trouwens ook nog eens dat je sex appeal en aantrekkelijkheid er beter van gaan worden. Maar alleen als je het ruimschoots gebruikt.

Meer informatie over deze unieke uitvinding van mountainFLOW? Klik dan even hierrrr op deze blauwe tekst voor de leerzame video.

Freeride World Tour breidt uit met Monoski Freeride Tour

De Freeride World Tour heeft besloten om de monoski wereld een boost te geven. Want als het skiën en snowboarden al een wereldwijd bereik heeft voor de wedstrijden, waarom zouden monoskiërs dat dan niet mogen krijgen?

Er was geen antwoord op die vraag te vinden, waardoor de Freeride World Tour besloot om het goede nieuws naar buiten te brengen. “Attention all Monoskiers! We’re stoked to announce the Monoski Freeride Tour coming in hot for 2022! DM us your biggest sends for a chance to win a wildcard to this groundbreaking Tour” valt er te lezen op de Instagram pagina van de Freeride World Tour. Meer informatie hierover valt hierrrrr te lezen.

Newschoolers gaat komend seizoen X Games 2022 jureren

Newschoolers heeft het nieuws naar buiten gebracht dat de X Games organisatie eindelijk heeft besloten dat ze ‘boomers’ zijn en dat ze niets van skiën afweten. Dat heeft hen dan ook doen besloten om Newschoolers de leiding te geven over het jureren. “Het scheelt ons een hoop geld en tijd,” aldus X Games.

Kijk er dus niet meer vanop als een Cork 540 Blunt het opeens wint van een Triple 1800, want Newschoolers staat dus komend seizoen aan het roer. Of nouja, eigenlijk de community. “We hebben aangegeven dat we het zo eerlijk mogelijk zullen gaan invullen,” valt er te lezen. “Daarom laten we het jureren door jullie doen. Dat gezegd hebbende: er is een probleem met ons systeem die automatisch de naam Andri Ragettli doet laten verdwijnen. We zijn er nog naar aan het kijken om dit op te lossen.”

Salomon komt met trailrunning schoenen voor je hond

Het in de bergen wandelen is fijn, maar het is nog leuker om te doen als je hond mee kan. Helaas worden de poten van die vriendelijke viervoeter wel op de proef gesteld en om dat probleem op te lossen is Salomon met een nieuwe uitvinding op de proppen gekomen: de CrossPAW.

Ideaal voor korte trips, maar ook de langere avonturen zijn helemaal oke als je hond de CrossPAW aanheeft. Naast verschillende systemen en technieken, die normaliter in de trailrunning schoenen te vinden zijn, die de CrossPAW meekrijgt, is het vooral de Smart Snack Pocket die hoge ogen gooit. Uiteraard is alles uniek en eerste in z’n soort. Meer informatie over de CrossPAW van Salomon? Klik dan even hierrrrr voor meer informatie.

‘s Werelds eerste Après Ski Ski’s is een feit

“We ski. Then We après. That is what we do.” Het Amerikaanse Aspen Snowmass maakt serieus werk van het après skiën door met deze innovatie het feest naar een hoger niveau te tillen. Want na een aantal drankjes sta je meestal namelijk niet zo stevig meer in je schoenen, ook al zal dat dus met deze apres skis dus verleden tijd zijn.

Er komt een variant voor de heren én de vrouwen, zodat er nog wel wat hak gedragen kan worden. Alsof er iemand in de apres ski staat met hakken, maar wellicht is dat in Aspen Snowmass anders. Hoe dan ook, voor de luttele prijs van 4121 dollar kan deze set van jou zijn, waardoor je geruisloos door de après ski tent heen glijdt. Ski in, ski all-out dus. Kopen? Dat kan hierrrrr.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

18 april 2021

Zondag WTF #425

Weer een week lockdown ellende, alsof we er nog niet genoeg hebben gehad. Hoe dan ook, chill er op los, de WTF staat voor je klaar!  Lees Meer…

Meer Nieuws