Nieuws - 30 januari 2020   17:22 Deze winnaars kregen 22.222 dollar van GoPro voor hun inzending

Door:

Er heeft voor GoPro aardig wat tijd ingezeten om door alle inzendingen heen te komen, maar het is ze gelukt en alle winnaars zijn in één edit gedrukt. Hoeveel het er zijn en wat eruit is gekomen zie je na de klik!

“What? Deelde GoPro geld uit voor m’n video’s?” Ja, eh, dat zeiden we een tijd geleden al, alleen blijkbaar zat je weer eens niet op te letten. Is dat dan onze schuld? He? NOU? HE? NOU? HE???

Nee zonder gekheid, GoPro bood inderdaad iedereen met een HERO8 Black of MAX de mogelijkheid aan om hun video’s in te sturen en vanaf daar werd er gekeken of het vette content was of niet. En dan was het niet zo dat elke sprong uit een vliegtuig meteen in de top 5 van de ranking stond omdat niet iedereen het durfde, ook andere content werd meer dan gewaardeerd.

Dus wanneer je je GoPro op je hond had geplaatst en al z’n activiteiten had opgenomen dan was je ook in staat om te winnen. En for your information: dat heeft dus iemand voor elkaar gekregen.

Het maakte GoPro overigens niet uit hoeveel mensen er gingen winnen, ze hadden gewoon 1.000.000 dollar en die moest verdeeld worden onder de hoeveelheid die in de edit terug zouden komen. En dat bleek dus nogal een klus, aangezien er over de afgelopen vier maanden meer dan 42.000 videos ingestuurd zijn. En de hoeveelheid personen die in de video van hieronder terugkomen?

45.

Dat is inderdaad een selectie van een selectie van een selectie, maar betekent ook meteen dat deze 45 personen er met 22.222 dollar vandoor gaan. KATSJIENG!

Over de video van hieronder had GoPro het volgende te zeggen: “This video celebrates the world’s most versatile cameras + the global family that puts them to work, capturing life’s most meaningful moments.” en dat klopt wel aardig. Overigens heeft GoPro nog eens laten weten dat ze nog steeds geld uitdelen aan leipe content, dus je bent niet te laat om er alsnog mee te verdienen!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws