Nieuws - 2 juli 2018   14:31 Deze winterse atleten zijn genomineerd voor de ESPYS 2018

Door:

Dat er ook dit jaar weer wintersporters genomineerd zijn voor de ESPYS 2018 is niet zo heel gek, maar de hoeveelheid ervan is zeker wel nieuws! Wie er allemaal kans maken? Check het na de klik!

Want hoe zuur het ook klinkt: Normaal gesproken zien we helaas maar een paar terug in de nominaties voor de ESPYS 2018, maar! Gelukkig is het dit jaar wel even anders. Meerdere grote namen uit de branche mogen namelijk richting de ESPY Awards gaan en dit alles in de hoop om naderhand de felbegeerde award in hun eigen prijzenkast te zetten.

Over wie we het dan hebben? Nouja, wat te denken van Chloe Kim, Shaun White, Jamie Anderson, Red Gerard, Marcus Kleveland, David Wise en Henrik Harlaut? Of eh, Mikaela Shiffrin de alpine skister? En dan hebben we het enkel nog maar over de namen, want er zijn ook atleten die bij meerdere categorieën genomineerd zijn!

Juist, dat geeft wel hoop dat er iemand uit de wintersportbranche er met een award vandoor gaat. En dan hebben we het neit eens gehad over de categorie Best Male Action Sports Athlete, waar er maar liefst 75% van de genomineerden uit de wintersportbranche komen!

Al met al dus genoeg reden om aan te nemen dat er iets gewonnen gaat worden, maar of dat ook daadwerkelijk gebeurd is nog even koffiedik kijken. Wil je de mogelijkheid vergroten voor een van de grote namen? Dat kan! Elke dag kan je een stem uitbrengen dus als je de tijd wil nemen kunnen we je het zeker aanbevelen. Klik daarvoor even op deze blauwe tekst, daarna spreekt de rest voor zich. Op wie ga jij stemmen?

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws