Nieuws - 4 oktober 2018   17:34 Die Jägerbar opent komend weekend z’n deuren in Groningen!

Door:

Zeg je activiteiten bij je lokale kroeg voor morgen 5 oktober 2018 maar af, want je wordt in Groningen verwacht bij Die Jägerbar!

Wat er nou toch weer op ons pad is gekomen… Er komt zo te merken gewoon een Jägerbar in Nederland! En om maar meteen die open deur in te trappen: yes, alles staat in het teken van Jägermeister! “Op vrijdag 5 oktober opent Die Jägerbar. Een plek voor de lekkerste Jägershots, de beste cocktails met Jägermeister en de tofste feestjes” is op de site van Die Jägerbar te lezen en dat klinkt ons toch wel als muziek in de oren!

Of nouja, een gedeelte van ons op kantoor werd rete enthousiast toen ze hoorde dat alles in combinatie met Jägermeister ging, waar een aantal andere bijna over hun nek gingen omdat ze eh… Een iets mindere ervaringen hadden met het drankje. Hoe dan ook, je kunt nu je geluk op wanneer je in Oostenrijk en omstreken altijd Jägermeister bestelt, of drank in combinatie met Jägermeister natuurlijk want Die Jägerbar wordt nu je beste vriend. En dan te bedenken dat je ook nog eens gewoon in Nederland blijft!

Of het ook daadwerkelijk een plek is die je kunt bestempelen als Après-ski plek weten we niet, maar als je ongegeneerd met een fles Jägermeister aan je mond in die tent kunt staan… Dan is het eigenlijk al een mooie avond, right?

Dat dachten wij ook en dikke tip van onze kant: als je snel bent kun je nog op de gastenlijst terecht komen voor morgen of overmorgen! Die Jägerbar is te vinden op de Gelkingestraat 42 in Groningen. Klik voor de gastenlijst hierrr en check voor meer informatie even hun Facebookpagina en de website. Oh, en op de vraag of het binnen ook enkel en alleen ijs en ijskoud is hebben wij ook geen idee. Tijd om het te ondervinden?

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Een extreem lome zondag hoort wel een beetje bij deze tijden. Toch? Die maken we even helemaal. compleet voor je met een dosis WTF!  Lees Meer…

Meer Nieuws