Nieuws - 11 oktober 2018   11:58 Dieven stelen 5700 flessen Jägermeister

Door:

Damn! Dat moet een verdomd goed feestje gaan worden! Iemand al uitgenodigd voor een massive Jägerparty op Facebook? Een stel dieven hebben namelijk 5700 flessen Jägermeister weten te kieren! 

You hate it or you love it, maar toch gaat er eigenlijk niks boven een ijskoud shotje Jäger tijdens de après-ski, toch? Weet je tenminste weer dat je leeft! En dat je tong het nog doet. Soort van. Anyway, ergens moet iemand een unit van een Jägerparty gaan houden want 5700 flessen raak je natuurlijk niet zo maar kwijt. Enkele dagen geleden hebben dieven in Duitsland deze buit mee weten te nemen, al is het nog steeds een raadsel hoe ze dit hebben kunnen doen.

Ergens in het Duitse Braumschweig, niet ver van de plek waar Jägermeister geproduceerd wordt, stond blijkbaar een trailertje vol met Jägermeister flessen en daar hebben de dieven dus lucht van gekregen. Die trailer stond ergens op een terrein te wachten op verder transport, maar de dieven hebben doodleuk zelf een vrachtwagen aan de trailer gehangen en zijn ‘m vervolgens geboekt met de grote hoeveelheid drank.

De gestolen trailer is nog niet terug gevonden en de politie weet op dit moment eigenlijk nog helemaal niets, alleen dat de trailer dus weggesleept is! De Jägermeister zat verpakt in 950 dozen met ieder 6 flessen van 70cl. Oftewel, hier in Nederland zou de waarde op een slordige 65.000/70.000 euro liggen. Ka-ching!

Dus, als je binnenkort een massive gratis Jägerparty tegenkomt, dan weet je in ieder geval waar het vandaan komt!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

16 juni 2019

Zondag WTF #333

Al depressief, wetende dat de zomer nog heel lang gaat duren? We feel you. Tijd om de realiteit weer even te ontsnappen, het is WTF o’clock!  Lees Meer…

Meer Nieuws