Nieuws - 30 oktober 2019   18:28 Dit is alles wat je moet weten over Freeride Film Festival 2019 in Tuschinski

Door:

“Er staan zoveel mooie producties op het programma dat we met recht kunnen zeggen dat dit de eerste keuzestress van het seizoen gaat worden”, aldus wePowder over het schema van het Freeride Film Festival in Tuschinski. En eh.. Guys. Ze hebben 100% gelijk, want dit wordt puzzelen XXL.

Maar goed, dit is wel de keuzestress die je zou willen hebben, zullen we maar even zeggen. We gaan je trouwens meteen maar even op de hoogte stellen van het feit dat het hele feest stijf uitverkocht is. Dus als je dacht dat je nog wel even een kaartje kon gaan fixen dan heb je pech.

Sawry bro.

Goed, dat gezegd hebbende gaan we snel door met het schema, want daar zaten we allemaal toch wel op te wachten. Right? RIGHT? YES! Ja sorry man, een heel beetje enthousiast zijn we wel voor komende vrijdag en we schamen ons er geen seconde voor. Vraag blijft wel: wanneer kunnen we DAPTER van Paul de Groot bekijken, in welke zaal is Keep It Real van Jeremy Pancras te zien en zal Return to Send’r te begluren zijn in de grote zaal van Tuschinski in Amsterdam?

Antwoorden op deze vragen zijn hieronder te vinden en serieus: dit wordt een mooie avond. Niet alleen omdat de films zo lekker zijn, maar ook de lezingen en interviews die afgenomen worden mogen er wezen. Want eh… Victor de Le Rue komt praten over z’n nieuwe korte film ‘Defiance’, Paul de Groot praat je bij over z’n trips naar Macedonië & Canada en Rogier van Rijn helpt je eindelijk van die wazige foto’s af in een lezing over fotografie.

Ja dat wordt dus wel gezellig! Alles gaat door tot in de kleine uurtjes, om daarna De Kroon in Amsterdam ondersteboven te feesten. Want tja. Wat is een Freeride Film Festival zonder afterparty? Nouja. Net zoiets als een winter zonder sneeuw. Inderdaad, om te janken dus.

Het schema in XXL formaat bekijken? Even klikken op de foto!

Freeride Film Festival

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws