Nieuws - 15 maart 2019   19:21 Dit is alles wat je moet weten over het Poederbaas Freeride Festival 2019

Door:

Morgen gaat het Poederbaas Freeride Festival 2019 van start en dus staat er na de klik alles klaar wat je maar zou willen weten!

Okay, dat laatste is waarschijnlijk niet helemaal het geval want we hebben én geen FAQ voor je gefixt én we hebben eerlijk gezegd ook echt geen idee wat je allemaal zou willen weten. Maar! We kunnen alvast wel even een blik werpen op de huidige situatie, het programma, deelnemers en wie er komen draaien. Right?

Juistum, dat dachten wij ook.

Huidige situatie

Ja, dat weten wij toch ook niet. Oké, oke, oke, geintje natuurlijk! We starten met goed nieuws, want er is in de afgelopen 24 uur meer dan 60 cm gevallen! Boven op de berg ligt een enorme boel sneeuw, waar het in het dorp nu regent met wat wind. Daarom waren vandaag wat liften dicht en de verwachting is dat ze morgen wel weer open gaan. Hoe dan ook: zoveel sneeuw in maart is een kadootje!

Advies van Paul de Groot luidt overigens wel: er ligt zoveel verse sneeuw waardoor je op de piste poeder kan rijden. Dat moet je ook zeker doen want er buiten is op dit moment erg gevaarlijk. Het is heel veranderlijk qua lawinegevaar. Er gaat nog veel gebeuren met de temperatuur, want er komt zon en daarna wordt er sneeuw voorspeld en daarna komt er weer zon. De temperaturen gaan dus eerst omhoog dan omlaag. Voor lawinegevaar luistert dat heel nauw dus dat is afwachten.

Maar zoals gezegd is de hoeveelheid sneeuw in maart echt heerlijk te noemen en is deze winter grandioos qua hoeveelheden. Ook al is het door de temperaturen even afwachten hoe dit zal gaan uitpakken.

Programma

Meteen maar even doorpakken met het complete programma, want het zou toch zuur zijn wanneer je overal net iets te laat bent. En dus het feest mist, of je clinic niet mee kunt pakken. Of… Whatever. Zorg er dus even voor dat je ‘m opslaat op je telefoon zodat je ook geen internet nodig hebt om ‘m te bekijken. En ja, we weten dat we ons hiermee in de vingers snijden maar hey! We denken wel graag met jullie mee.

NK Freeride

DJ’S

Bij feest horen DJ’s en dat is bij het Poederbaas Freeride Festival 2019 in Kappl niet anders. Meerdere DJ’s zullen hun talent door de speakers laten gaan. En nee, dan hebben we het niet alleen over de après-ski hits die voor je zijn uitgezocht, ook de meest verse techno tunes zullen klaar staan om afgespeeld te worden. Maar wie komen er langs?

Floris Regoort, die je beter kunt kennen als Rauwkost want dat is de naam waaronder hij draait, heeft onder andere op Mysteryland, Awakenings en Welcome to the Future en nu is hij dus naar Kappl afgereisd om jou tijdens het Poederbaas Freeride Festival 2019 in de goede modus te krijgen. Dan hebben we nog DJ Turtle die z’n vinyl platen heeft meegenomen, is DJ Timar opgetrommeld en heeft The Boabs eveneens z’n vinyl in de tas, maar als hij draait gaan we meer in de richting van Disco, house, hiphop en afro!

Deelnemers

Op het moment zitten de wedstrijd van het NK Freeride 2019 bijna vol en hebben we meteen maar even van de mogelijkheid gebruik gemaakt om de deelnemerslijst te updaten. Ben je dus benieuwd wie je concurrentie is? Dan moet je even op deze blauwe tekst klikken. Je kunt tot dinsdagmiddag inschrijven, dus houd de pagina in de gaten want hij kan nog wel eens veranderen.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

De gesprekken hebben een tijdje mogen duren, maar nu is de inkt toch echt op het contractuele papier gekomen. Daarmee mag Isabelle Hanssen het ook aan de grote klok hangen en rijdt ze voortaan voor de blikkengigant Monster Energy. Tijd om eens met de Nijmeegse Halfpipe skister te kletsen dus! Lees Meer…

Meer Nieuws