Nieuws - 31 oktober 2018   15:57 Dit is alles wat je moet weten over ‘t wePowder Freeride Film Festival 2018

Door:

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan kan je je geluk weer op want dan staat het Freeride Film Festival 2018 van wePowder voor de deur! Benieuwd naar de films, het programma en meer? Check ‘t na de klik!

Het is altijd een mooie start van het seizoen, ook al moet het merendeel na het zien van al die verse poedershots toch nog even wachten totdat ze écht een keer in de sneeuw staan. Maar goed, voorpret is soms net zo leuk als de echte pret, right?

Daarom! En aankomende vrijdag kan de adrenaline die je krijgt van de wintersport weer naar een maximum gepompt worden en wel tijdens het Freeride Film Festival welke door wePowder georganiseerd wordt. Tuschinski is traditiegetrouw de plek waar de films van het aankomende jaar getoond gaan worden en dit zorgt er voor dat de films echt als een raket over je heen denderen!

De films

Heerlijk, al zeggen we het zelf, maar welke films draaien er? Ja, dat zijn er dus wel een aantal, want het complete Tuschinski staat in het teken van wintersport. Bij deze dus meteen maar de films én planning in één:

Freeride Film Festival

Foto: wePowder

Zoals je ziet kan het niet anders dan een complete operatie zijn geweest voor de organisatie om alle films en zalen zo in te delen dat iedereen aan z’n trekken komt. Maar goed, keuzes moet je dus wel gaan maken. Uiteraard wordt er uitgekeken naar de nieuwe film van Poederbaas ‘Create Your Signature’, maar ondergetekende kan ook niet wachten om Far Out, All In, Ode To Muir en Hoji eens te zien. En uiteraard de films van Jeremy Pancras ‘Would You‘ en Robin Gillon ‘Sound of Silence‘! Al zullen de snelle rekenaars meteen opmerken dat je die dus niet allemaal kunt bekijken.

Ach, een mooie avond gaat het zeker worden, dat staat eigenlijk al als een paal boven water. Wil je overigens meer weten over de films? Klik dan even hierrrr, want wePowder heeft daar een mooi overzicht neergezet met alle informatie per film.

Andere activiteiten

Natuurlijk zijn niet alleen de bioscoopzalen gevuld met wintersportactie, ook daarbuiten ademt alles wintersport. Cloud 9 zal naar alle waarschijnlijkheid weer paraat staan om jou te vertellen waarom je dit jaar je spaarpot kapot moet slaan en mee moet gaan heli skiën in bijvoorbeeld Canada, maar er zijn ook lezingen te volgen! Zo kan je om 19.00 uur meer te weten komen over het snow surfen, dus bijvoorbeeld waar je op moet letten bij aankoop en waar je het ‘t beste kunt doen.

Dat is uiteraard één van de lezingen, want je kunt om 20.00 uur aanschuiven voor tips en tricks van fotograaf Rogier van Rijn die je o.a. tips geeft om hét perfecte shot te maken, waar je om 21.00 uur kunt luisteren naar de avonturen van Paul de Groot. Is dat alles? Nope, om 22.00 uur is er ook nog eens de mogelijkheid om een Snow Safety lezing te volgen!

Meer informatie over alle lezingen vind je hierrrr.

We wilden eigenlijk vragen of je na deze tekst verkocht was om naar het Freeride Film Festival van wePowder te komen, maar dat is naar alle waarschijnlijkheid overbodig. Natuurlijk ben je enthousiast om te komen! Heb je nou nog geen kaartje gekocht dan moet je overigens wel snel zijn want de laatste 75 kaarten zijn in de verkoop gegaan. Klik dus snel hierrrrr en bestel ze voor 22.50 euro! Wie zien we daar?

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws