Nieuws - 5 november 2016   16:06 Dit is de badass combinatie van het Poederbaas Freeride Team!

Door:

Holy shit! We wisten al dat Poederbaas ergens mee bezig was toen ze officieel met hun partner Land Rover naar buiten kwamen, maar wat het precies ging worden was nog gissen. Tot we deze grandioze combinatie te zien kregen! Want hoe vet is dit, een unit van een Land Rover met een gitzwarte caravan erachter. Check snel de foto’s na de klik!

Je kan aan de manier van schrijven wellicht al wel een beetje afleiden hoe wij over deze actie van Poederbaas denken en eerlijk is eerlijk, we staan nog steeds te stuiteren. Want waar we zelf al jaar en dag van dromen, dat gaat voor Rembert Notten en Paul de Groot nu werkelijkheid worden. Met de Land Rover Discovery Sport van Land Rover Hasselt inclusief caravan de gehele winter door de sneeuw heen banjeren, dat kan niet anders dan een prachtig avontuur gaan worden!

Poederbaas

“Ja dit is echt fantastisch. Het ziet er zo super dik uit en ik heb er echt vet veel zin in,” aldus een glunderende Paul de Groot die ons meteen even bijpraat over hoe dit idee tot stand is gekomen. “Het idee is ontstaan uit een droom tussen de teamleden. Een road trip maken stond al een tijdje hoog op onze lijst want je bent op deze manier vrij om te gaan en staan waar je maar wilt. We wilden de condities achterna kunnen reizen, mensen opzoeken en tukken waar we maar zin hadden. Dat kan natuurlijk met zoiets perfect! De ultieme vrijheid.”

Ook Rembert Notten, de Belgische skiër van het Poederbaas Freeride Team, was als een kind zo blij met zijn nieuwe thuis. “Super vet dat dit gelukt is. Het is een jongensdroom die in de komende 5 á 6 maanden werkelijkheid gaat worden. Vandaag is de start van mijn winter, woon ik in deze gave caravan en ben je op dit moment eigenlijk bij mij op de koffie,” grijnst Notten die de vele kilometers met de Land Rover en caravan wel ziet zitten. “We gaan voornamelijk door Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland reizen om de meest verse sneeuw te vinden, maar ook Noorwegen en Tsjechië staan op de planning. Het gaat zoals je merkt van hot naar her en ik kan echt niet wachten! Tussendoor hebben we nog genoeg vrije tijd om te kijken waar we heen willen dus dat is helemaal super. We gaan rondrijden, mensen opzoeken en nieuwe gebieden ontdekken. Al met al dus enorm veel avonturen meemaken!”

Poederbaas

Voor beide skiërs gaat het dus een super mooie ervaring worden met de nodige vraagtekens die onderweg pas ingevuld gaan worden, maar dat is ook juist het mooie aan deze trip. Wanneer we vragen waar ze het meest naar uitkijken lacht Paul de Groot: “Naar het onbekende, hetgeen wat we niet weten om mee te maken,” vertelt de door onder andere Eru Prestige, Salomon en Xion gesponsorde skiër, die tegelijkertijd liet doorschemeren totaal geen caravan ervaring te hebben. “En vastzitten in de sneeuw natuurlijk!” blikt Rembert Notten vooruit op de penibele situatie waarvan iedereen nu al weet dat hij gaat komen. “En de kou in die caravan” gaat Paul de Groot nog even verder. “Dat wordt heftig, met die natte kleding en dergelijke in zo’n hok. Het wordt een ellende, maar wel een mooie ellende. Dat is ook het avontuur en dat maakt het zo super mooi. Overigens heb ik het erger gehad, een tentje in Noorwegen, dus ik zie het positief in. Het wordt ruig en zeker voor zo’n lange periode, Rembert en ik zullen elkaar nóg beter gaan leren kennen.”

Poederbaas

Tot dusver de tekst en uitleg van de atleten en wij kunnen nu écht niet meer wachten totdat we de eerste beelden voorbij gaan zien komen. De caravan van Caravan Centrum Waterland gaat normaal gesproken door het leven als de Fendt 465 Bianco, al is daar nu weinig Bianco meer aan! Hij is volledig zwart gewrapt door Status Design uit Voorburg en deze brute combinatie gaat een mooie periode tegemoet. Bij deze wensen we dan ook beide heren veel veilige en avontuurlijke kilometers!

Poederbaas Poederbaas Poederbaas Poederbaas

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws