Nieuws - 6 februari 2020   11:18 Dit is de complete livestream planning van Dew Tour 2020

Door:

Wat we willen niet dat je ook maar iets mist van al het freestyle ski & snowboard geweld dat Dew Tour in Breckenridge voor je klaar heeft staan.

Oh yeah, Dew Tour 2020 staat op het punt van beginnen en we zijn blij dat we in deze periode van het jaar zitten. Overal wedstrijden, overal wat te bekijken. Hoe grandioos is dat?

Erg grandioos, zo ook bij Dew Tour, want daar is een livestream en we zullen je het meteen maar vertellen: ook daar zitten haken en ogen aan. Nu is het niet zo dat Dew Tour net zoals X Games echt alles aan banden leggen, maar je gaat wel een aantal missen als je niet op de plek van de wedstrijd bent. Is dat jammer? Ja. Is het begrijpelijk? Ja. Willen we het begrijpen? Nee.

Gelukkig steekt Dew Tour een iets minder grote middelvinger op naar de livestreamer dan X Games, want als het allemaal gaat zoals we hopen dat het gaat… Dan kunnen we zelfs finales gaan bekijken!

Dat zijn wel teksten waar we wat mee kunnen en hieronder hebben we dan ook het complete schema voor je neergezet. Zoals je daar kunt zien is het nu alvast de hoogste tijd om je vrienden bij elkaar te roepen en zaterdagavond op de bank te hangen. En commentaar te leveren terwijl je de finales van Mannen Ski/Snowboard Slopestyle bekijkt en een biertje achterin je nek douwt.

Oh man, dat lijkt ons wel wat. We gaan het zelf ook maar meteen even kijken naar de mogelijkheden. Hoe dan ook, er is dus genoeg te beleven de komende dagen en gelukkig voor jou en mij is Dew Tour allemaal in Copper Mountain waardoor het in de avond te begluren valt. Extra nice dus! Plus, niemand kijkt je raar aan als je nu aan het bier zit. In plaats van om 11 uur ‘s ochtends. Of iets dergelijks. Waar kijk jij het meeste naar uit? We zullen uiteraard de livestream voor je fixen dus stay tuned!

Ps. Alles van hieronder is trouwens Mountain Time, wat betekent dat je bij elke tijd 8 uur op moet tellen.

Dew Tour

Dew Tour

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws