Freestyle. Nieuws - 6 april 2021   17:33 Dit is de creatie waar ze het tijdens Audi Nines 2021 in Crans Montana mee gaan doen

Door:

Mamma mia! Audi Nines heeft weer alles uit de kast getrokken en Crans Montana heeft er een uniek park bij. Dat wordt de komende dagen dus smullen!

Als ze er natuurlijk iets van uit gaan zenden he. Maar daar gaan we gemakshalve wel even vanuit. Want de dag dat er toeschouwers mogen komen zal dit jaar überhaupt niet doorgaan, dus er moet wel iets bedacht worden om de wereld te laten weten dat Audi Nines 2021 in Crans Montana is doorgegaan.

Ook al zou Audi Nines ook wel echt het enige event zijn die ook gewoon doodleuk zegt “We hebben het jaren geleden gebouwd voor de progressie en content voor de sporters, dus waarom niet dit jaar ook gewoon?” die in de volksmond beter bekend staat als “krijg allemaal de t*ring maar, wij doen lekker ons ding.”

Dat laatste zouden we overigens ook prima snappen. Maar goed, dat zijn andere verhalen, nu kregen we dus te zien hoe de course van Audi Nines 2021 er uit gaat zien en hoe de verbouwing is geweest.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Audi Nines (@audinines)

Bovenstaande beelden laten namelijk zien dat het nog niet helemaal af is, maar foto’s op social media (die we niet kunnen gebruiken want anders hebben we ruzie, dus sorry) laten zien dat de course van Audi Nines in Crans Montana wel degelijk richting de eindstreep gaat. Dat mag ook wel, want morgen gaat de eerste dag van start. Voor de invitatielijst klik je hierrrr. Wat vind jij van deze setup? Wij vinden ‘m massive as f*ck en kunnen niet wachten op de unieke beelden!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle