Nieuws - 1 oktober 2019   18:07 Dit is de kalender voor Freeride World Tour 2020

Door:

Echt, precies toen we op de knop ‘publiceer’ drukten voor de teaser van het aankomende seizoen van Freeride World Tour 2020 kregen we een berichtje dat de kalender bekend was gemaakt. Tja, wat doe je dan?

Weer in de pen klimmen toch?

Dat is dan ook wat we meteen maar gedaan hebben want jij moet dit ook gewoon weten. En meteen ook. Dus pak je agenda er alvast maar bij aangezien je het niet kan hebben dat je ergens staat en denkt “f#ck, zou er vandaag niet een wedstrijd zijn van de Freeride World Tour?!”

Want dat zou echt, echt, nee maar écht heel zuur zijn. En sure, je kan het terugkijken, maar ondertussen is je hele Instagram stories al overgenomen door iedereen die het wel hebben gekeken. Laat staan alle reacties die je krijgt van mensen die het wél hebben opgeschreven.

Nadat ze dit artikel hebben gelezen natuurlijk. Anyway, we dwalen af naar alle schade die kan worden aangericht voor dingen die je toch niet gaan overkomen. Want jij bent bij deze gewoon op de hoogte! Qua veranderingen kunnen we stellen dat er eh… Geen enkele is. Is dat erg? Meh. Nee. Had het leuk geweest? Wellicht.

Gaan we er over zeiken? Oh zeker niet, dus check hieronder de complete kalender en uiteraard gaat Xtreme Verbier er weer eentje worden die je als finale kan gaan zien. Het worden vijf stops verdeeld over drie continenten en het zal de 25e keer zijn dat ze Xtreme Verbier als wedstrijdface gaan gebruiken.

18 januari – 25 januari 2020: Hakuba, Japan
06 januari – 12 februari 2020: Kicking Horse, Canada
28 februari – 04 maart 2020: Ordino Arcalis, Andorra
07 maart – 13 maart 2020: Fieberbrunn, Oostenrijk
28 maart – 05 april 2020: Verbier, Zwitserland

Zoals je merkt is Hakuba de plek waar de Freeride World Tour 2020 van start zal gaan en natuurlijk kan dat niet anders dan gepaard gaan met enorm veel dikke poeder. Uiteraard zullen wij er ook dit jaar weer alles aan doen om de livestreams op tijd online te hebben staan, dus dikke tip van ons: like ons even en zorg dat je dagelijks de site gaat checken. Als je dat nog niet deed natuurlijk. Als je dat al wel deed dan willen we je melden dat we het enorm waarderen dat je hier bent en blijft!

Fotocredit: J. Bernard voor Freeride World Tour

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws