Nieuws - 22 augustus 2018   17:02 Dit is de week die je vast moet zetten voor Belgian Week 2019

Door:

Yup, de datum voor de Belgian Week 2019 in Val Thorens is bekend dus pak je agenda er maar snel bij én je kunt ook meteen wat winnen!

Altijd lekker wanneer dit soort weken hun datums bekend maken, want dat betekent dat de winter eraan zit te komen én dat er schot in de zaak zit wat betreft het festival zelf. Dat is dit keer niet anders want voor de zesde keer wordt de Belgian Week georganiseerd en uiteraard moet deze de vorige edities gaan overtreffen, maarre… Iets met datums en dergelijke?

Als je geen zin hebt om te klikken dan vertellen we het je bij deze maar even: houd 2 tot 9 februari 2019 maar vrij want dan word je in Val Thorens verwacht! De 360 bar zal wederom de plek zijn waar het allemaal gebeurt, maar ze zullen niet de enige zijn. Ook ‘t Snowcafe en de Malaysia staan hun mannetje in deze week, dus we hoeven je niet te vertellen dat er bij de Belgian Week 2019 genoeg te beleven valt.

Wat betreft DJ’s en dergelijke laat de organisatie ons nog gissen, maar dat zal te zijner tijd wel boven water komen, dus nu snel door naar de winactie want er was ook wat te winnen! De organisatie geeft namelijk vier festival tickets weg aan degene die z’n drie beste vrienden tagt onder deze post die je hierrrr kan vinden. Snel maar even doen dus, de normale kaartverkoop start op 31 augustus 2018. Meer informatie over de Belgian Week 2019 kan je hierrrr vinden, wie gaat hier naar toe?

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws