Nieuws - 14 januari 2016   8:56 Dit is het nieuwe race speeltje van Jon Olsson!

Door:

Er waren een hoop concurrenten in de letterlijke en figuurlijke race om uitgekozen te worden door de Zweedse skiër en nu is de kogel dan toch eindelijk door de kerk. Jon Olsson is namelijk de eigenaar geworden van een Lamborghini Huracán en uiteraard moet daar weer het nodige aan gesleuteld worden!

Het hele ontwerp- en bouwproject van Jon Olsson is dus gestart en we zitten nu al ongeduldig te wachten totdat we de eerste schetsen te zien krijgen. De skikoffer is uiteraard zijn handelsmerk geworden dus die kunnen we zeker gaan terugvinden op de auto, maar what about the specs?

Jon Olsson

Zijn Audi RS6 DTM kon namelijk met speciale brandstof meer dan 1000 pony’s laten gillen in het vooronder van zijn vierwieler, dus ergens verwachten we op dit gebied dan ook wel aardig groot nieuws. Jon liet zelf al weten dat, toen hij bij de Lamborghini dealer kwam, de verkoper nogal vreemd stond te kijken toen de Zweed begon over skikoffers en een andere body.

Ja, gevalletje no shit natuurlijk! Wie gaat er dan ook aan een Lamborghini lopen knutselen terwijl die er ‘standaard’ al enorm bruut uit ziet? Dat kan inderdaad alleen maar Jon zijn en ook al heeft hij naar eigen zeggen enorm zitten twijfelen om voor de Audi R8 te gaan, uiteindelijk kwam hij weer terug bij het merk waar hij voorheen ook al in gereden had. En met een schep heeft toegetakeld. Jon is overigens niet de eerste die aan een Lamborghini gaat zitten. SR Auto Group maakte al eens een Aventador wintersport klaar wat echt een beestachtige creatie is en blijft.

Jon Olsson

Nu is uiteraard wel de grote vraag wat we er allemaal van terug gaan zien en niet geheel onbelangrijk: hoe lang houdt hij deze? Nu maar hopen dat hij niet wéér aan een Nederlander verkocht wordt want we weten hoe dat afliep

Bron:

Fotocredit: Jon Olsson

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws