Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

Seppe Smits
Dit is het winnende ontwerp die op Seppe Smits’ snowboard komt

Gepost op

Van de enorme hoeveelheid inzendingen heeft Seppe Smits een keuze gemaakt en het is een erg bijzondere winnaar geworden!

Een wortel. Nee serieus, we maken geen grap met je. Het is werkelijk waar de ontwerper van een wortel geworden die zichzelf de winnaar mag noemen en dat betekent maar één ding: die wortel wordt ook meteen gebruikt door de Belgische Snowboarder!

Swipe right ➡️ to see the winning design of the #GetOnBoard contest! Thanks for all the amazing designs, can’t wait to shred my carrot 🥕🤘! @skodabe

Een bericht gedeeld door Seppe Smits (@seppe.smits) op

De winnende wortel is er eentje uit een heleboel inzendingen waar Seppe Smits zich doorheen heeft moeten wor(s)telen, maar zoals je ziet is het ‘m toch gelukt. De wortel gaat dus op de onderkant van Seppe Smits’ snowboard worden gezet en de winnende inzending wint ook nog eens een keer snowboarden met Seppe Smits!

Ja die Seppe Smits regelt de boel wel hoor voor zijn winnaars en we hadden best met de winnaar willen ruilen. Niet wetende dat we met een wortel hadden kunnen winnen, want als we dat wisten…

Dan stonden we nu ook geen wortel te schieten, zoals ze dat zo mooi noemen. Gnagna, sorry, we moesten er toch even een woordgrap tussen vouwen, want tja… Die flauwe humor hoort gewoon bij ons. Anyway, de strijd is dus bij deze gestreden en nu ist hopen dat Seppe Smits naar het NK/BK komt in Les Deux Alpes. Niet om te boarden, want hij is op het moment van spreken aan het revalideren, maar wellicht om z’n gezicht te laten zien, de jeugdige atleten te supporten en een pintje te pakken? Wie zal het zeggen!

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer