Nieuws - 21 maart 2018   19:07 Dit is waarom een fout skipak bij je wintersport uitrusting hoort

Door:

Jaar in, jaar uit ga je op wintersport. Je neemt de gebruikelijk dingen mee: skibril, helm, handschoenen, thermo, noem het maar op! Maar, waarom doe je niet een keertje gek? Carmen & Frances leggen je na de klik uit waarom je altijd een old school skipak bij je moet hebben op wintersport!

Altijd al (3 jaar), zijn Frances en ik op zoek naar die ‘old school’ pakken. Je kent ze wel, die afgrijselijk lelijke dingen, in de meest verschrikkelijke kleuren. Het leek ons leuk de blits te maken op de piste. Aan de andere kant, blijven we toch die gierige Hollanders: zo min mogelijk geld uitgeven voor iets tofs. Tot op een dag (na drie jaar dus) Frances langs een vintage winkeltje in Den Haag liep. In de vitrine zag ze een heel rek met die afgrijselijke pakken hangen. Wie belt ze? Wie stuurt ze snel foto’s? Mij (Carmen) natuurlijk! ‘Dit is een must, deze moeten we hebben!’

Zo gezegd, zo gedaan zou je zeggen. Nee, Frances en ik zijn toch een beetje kieskeurig. Aan de rekken hingen zo’n 10 ‘oldies’: blauw, paars, roze, geel, vies oranje. Eigenlijk alle kleurcombinaties die je maar kunt bedenken. Na een tijdje neuzen tussen de rekken en vijf pasbeurten verder, hadden we eindelijk de ware gevonden. Mij moeder zegt altijd: het is de binnenkant die telt, niet de buitenkant. De binnenkant voelde lekker aan, de buitenkant toch iets minder. Maar ik mag niet klagen, ik wilde zelf een foeilelijk skipak om de blits te maken.

Na de voorpret van het uitzoeken van de skipakken, was het dan tijd om ze in de kofferbak te gooien en mee te nemen naar Oostenrijk. Na drie jaar zijn we er eindelijk klaar voor en dit is waarom je een old school skipak mee moet nemen: Nu kan je de blits gaan maken op de piste! Na wat inspiratiefoto’s gezocht te hebben op Pinterest en Instagram konden ook wij op de foto in oldschool-style. Maar hoe doe je dat precies?

– !Belangrijk! Een afgrijselijk oldschool-skipak
– Neem een foute rode kleur lippenstift voor de lippen
– Eventueel een lolly (geeft toch iets ‘hippie’-achtigs)
– Fleurige headband
– Zwoele en sexy poses (ook erg belangrijk!)
– Ook niet onbelangrijk: een fotocamera

Heb je al de hierboven tips kunnen afvinken? Dan is het tijd om oneindig veel foto’s te maken, er zit er altijd wel ééntje tussen die je bevalt!

Carmen Akkermans

Na deze fotorapportage heb je ten eerste de grootste lol gehad en heb je prachtige foto’s om mee te showen. En houd jij van veel bekijks? Wij kunnen je verzekeren dat je door iedereen wordt nagestaard! Onze tip: doe eens gek en maak je oldschool skipak onderdeel van je gebruikelijke inpaklijst voor de wintersport. Gegarandeerd een succes, elke keer weer!

Heb jij ook dit soort foto’s gemaakt? Deel het met de wereld en stuur het naar ons op naar info@snowchamps.nl of zet het in de reacties op social media!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

De gesprekken hebben een tijdje mogen duren, maar nu is de inkt toch echt op het contractuele papier gekomen. Daarmee mag Isabelle Hanssen het ook aan de grote klok hangen en rijdt ze voortaan voor de blikkengigant Monster Energy. Tijd om eens met de Nijmeegse Halfpipe skister te kletsen dus! Lees Meer…

Meer Nieuws