Nieuws - 3 december 2019   12:27 Dit is waarom je bij de Freestyle avond van Salomon & MK Skiservice had moeten zijn

Door:

Reden één: Een rail battle. Reden twee: Gezelligheid. Reden drie: Freeride ski- & Urban snowboardfilms. Do we need to say more? Eigenlijk niet, en toch gaan we je even meenemen langs de freestyle avond bij MK Skiservice waarbij we aanwezig waren!

Salomon Boots vierde namelijk alweer haar veertigste verjaardag en waar kan je dat beter vieren dan bij de specialistische winkel uit Bilthoven die meer wintersport ademt dan wie dan ook? Het is een van de events die Salomon dit seizoen in het leven heeft geroepen om het merk in Nederland meer body te geven. Zeker met Salomon Snowboards wilt het merk uit Annecy stappen gaan zetten en daar was dus deze avond het resultaat van. Dat én de Freestyle Friday die er aankomende vrijdag in De Uithof aan zit te komen natuurlijk.

MK Skiservice

Zo zijn er overigens wel meer events die ze dit seizoen draaien, maar daarvoor moet je even ons Instagram account in de gaten houden. Anyway, de freestyle avond bij MK Skiservice was dus het uitgelezen moment om iedereen weer even te spreken en samen films te kijken onder het genot van popcorn en een betere geluidsinstallatie dan die we thuis hebben. Dat geeft de beleving namelijk toch wel een extra fijne schop in de goede richting.

Daarnaast zat de freestyle ski & snowboard avond bij MK Skiservice vol met prijzen die gewonnen konden worden. En of je nou juist kwam om de rail battle te winnen op een setup die de term creatief zeker kon hebben, of dat je juist een set ski’s wilde winnen tijdens de pubquiz van Salomon óf dat je puur voor de gezelligheid kwam… Iedereen was meer dan welkom.

Films en prijzen

Want ook al zit er SKI in de naam van MK Skiservice, Frosty Snowboarding zit ook in het pand en er was genoeg urban snowboardactie op het witte doek (LACED & TEAMWORK, anyone?) te vinden én er was dus een mogelijkheid om met nieuwe schoenen naar huis te gaan.

Yup, daar had je bij kunnen zijn.

Gemiste kans noemen ze het wel eens, maar wie weet gaan MK Skiservice & Salomon het nog wel eens organiseren. In dat geval moet je ons gewoon even in de gaten houden want we zullen het je melden als we het weten. Als eerste. Pinky promise. Dit keer was het in ieder geval Nino Kalmeijer die er met een Salomon QST 106 ski vandoor ging, mocht Jamie Koster een nieuw paar Salomon schoenen in ontvangst nemen én pakte Paul de Groot de overwinning bij het skischoen vasthouden. Wij waren in ieder geval blij dat we er bij konden zijn en uiteraard hebben we het een en ander gefotografeerd, check de sfeerimpressie hieronder!

MK Skiservice MK Skiservice MK Skiservice MK Skiservice MK Skiservice MK SkiserviceMK SkiserviceMK Skiservice MK Skiservice

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws