Nieuws - 30 augustus 2019   18:17 Dit is wat je moet weten over X Games Noorwegen 2019 die morgen losbarst

Door:

Wie van de atleten er meedoen, hoe het stadion eruit ziet, wat er allemaal gaat gebeuren & hoelaat en hoe ze in vredesnaam een gat in het overdekte stadion hebben gemaakt? Alle antwoorden rondom X Games Noorwegen 2019 in Oslo vind je na de klik!

Oh yeah! Tussen al dat warme weer door is het eindelijk ook weer eens tijd om af te koelen. Het werd eerlijk gezegd ook wel weer een keer tijd hoor, want buiten de wedstrijden in Nieuw Zeeland en dergelijke om valt er weinig vrolijk te worden van de sneeuw.

Sure, de trailertrein is lekker op dreef en dat waarderen we enorm, ook al blijft ook dat een beetje… Ja, hoe gaan we dit zeggen. Het stilt nog niet onze honger naar de sneeuw?

Ja dat is wel mooi gezegd. Al zeggen we het zelf natuurlijk. Maar! Daar komt dus verandering in want 31 Augustus 2019 (lees: morgen) gaat X Games Noorwegen van start en dit alles in combinatie met skateboard en Moto X zorgt ervoor dat het een dag gaat worden die je eigenlijk niet wil missen. Maar goed, om nu nog last minute naar Oslo af te reizen is wellicht wat te enthousiast en impulsief.

Gelukkig is daar nog de livestream waardoor je gewoon vanaf je luie bank mee kunt gluren met de mannen en vrouwen ski en snowboard big air! Het complete schema is als volgt:

X Games Noorwegen

Opbouw

Zoals je ziet gaat het tien uur lang feest worden, maar de grote vraag blijft natuurlijk: hoe hebben ze die schans in dat stadion weten te fitten? In ieder geval, dat was de vraag die ons alleen maar bezig hield want zoals gezegd: dat ding is gewoon dicht van boven. Normaliter dan.

Daar is nu dus verandering in aangebracht aangezien de veertig meter hoge schans toch ergens neergezet moest gaan worden. Hoe dat allemaal in z’n werk gaat? Check het hieronder:

Deelnemers

En dan grote vraag nummer twee: wie gaat er allemaal langskomen? X Games heeft zich weer prima uitgesloofd en uiteraard missen we links en rechts wel wat namen, maar al met al komt er genoeg talent het stadion binnenstormen! De complete lijst is werkelijk waar te lang om op te noemen, dus bij deze hebben we maar meteen even wat foto’s voor je opgesnord:

Snowboard

X Games Noorwegen

SkiX Games Noorwegen

Preview

X Games zou X Games niet zijn als er geen goed beeldmateriaal zou zijn voorafgaand aan het event. Bij deze kan je dus alvast even warmdraaien en moet je morgen klaar zitten voor de stream. Als je trouwens wil meekijken dan kan dat, maar wel als je een online pass hebt. Via YouTube wordt het namelijk wel gestreamd alleen dat is niet beschikbaar in ons land. Dan zou je het via illegale wegen moeten proberen, VPN bijvoorbeeld, maar dat heb je niet van ons. Hopelijk verandert het nog en kunnen we wel gewoon meekijken, we houden je op de hoogte. Tot die tijd moet je het doen met die online pass die je op de site van ESPN kan fixen.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws