Nieuws - 21 december 2017   16:55 Dit zijn alle winnende runs van Dew Tour Breckenridge 2017

Door:

Dew Tour zit er weer op! In het park van Breckenridge zijn de Superpipe & Slopestyle onderdelen verreden en het is dan misschien geen World Cup in het Olympische jaar, de hele wereldtop was gewoon weer aanwezig. Check hier alle winnende runs van drie dagen Dew Tour! 

Ieder jaar zijn er een paar events die de freestyle sport in z’n geheel weer een extra boost geven en de Dew Tour is er absoluut één van! Ieder jaar pakken ze weer uit met een nieuw park waar weer aardig wat creativiteit in gaat zitten en dat is dit jaar niet anders geweest. De Superpipe lag er weer strak bij en voor de Slopestyle course hebben ze gekozen om de splitsing tussen rails en kickers een heel stuk minder standaard te maken. En wat leverde dat op? Nou, dit:

Snowboard Superpipe

#1 Mannen Snowboard Superpipe: Jake Pate

Van wildcard houder naar winnaar, Jake Pates kreeg het voor elkaar. Deze onbekende naam stuntte zich direct naar de eerste plek en heeft daarmee de snowboard wereld op scherp gezet in het Olympische jaar. Gaan we nog veel van ‘m zien?

#1 Vrouwen Snowboard Superpipe: Chloe Kim

Chloe Kim is natuurlijk al een van de Superpipe grootheden, maar met weer een overwinning achter haar naam heeft ze die positie alleen nog maar beter vast weten te zetten. Haar spot in het Amerikaanse Freestyle team is in ieder geval verzekerd, ze gaat naar Zuid-Korea!

Ski Superpipe

#1 Mannen Ski Superpipe: Alexander Ferreira

Één iets mindere run en twee runs die boven de 92 punten uit kwamen. Alexander Ferreira heeft in Breckenridge even z’n visitekaartje achter gelaten!

#1 Vrouwen Ski Superpipe: Cassie Sharpe

Ze is absoluut geen vreemde meer in de Superpipe en ondanks moordende concurrentie wist ze met minder dan twee punten verschil toch de overwinning binnen te harken. Wordt Cassie dan toch dé skister to beat tijdens de Spelen?

Snowboard Slopestyle

#1 Mannen Snowboard Slopestyle: Max Parrot

Heeft deze man nog een introductie nodig? Een bijna perfecte score van 97.00 op de slopestyle course kon ‘m natuurlijk alleen maar de overwinning geven.

#1 Vrouwen Snowboard Slopestyle: Spencer O’Brien

Spencer heeft het alles behalve makkelijk, aangezien vorig jaar reuma bij haar is vast gesteld. En ja, een ziekte die in je spieren gaat zitten terwijl je pro-snowboarder bent is een van de ergste dingen die je mee kan maken. Toch zit het haar niet in de weg, ze heeft gewoon de overwinning gepakt!

 

Ski Slopestyle

#1 Mannen Ski Slopestyle: Henrik Harlaut

Zoals ze in het commentaar al zeggen, deze vent is meer broek en trui dan skiër, maar toch gaat ‘ie als de brandweer. Wéér een overwinning in de pocket voor Henrik Harlaut!

#1 Vrouwen Ski Slopestyle: Johanne Killi

In de afgelopen twee jaar heeft deze dame al aardig wat prijzen binnen weten te harken, maar een overwinning op zo’n groot uniek event bleef tot nu toe uit. Daar is verandering in gekomen, ze heeft de winst gepakt in Breckenridge!

Meer Dew Tour

Wil je nog meer zien dan de winnende runs van deze 2017 Dew Tour editie? Dat kan! De runs voor de 2e en 3e plek zijn ook online gezet, net als de volledige replays van alle wedstrijden. Waar je ze kan vinden? Op de YouTube pagina van Dew Tour!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws