Nieuws - 24 januari 2020   16:32 Dit zijn alle X Games Aspen 2020 wedstrijden die te bekijken zijn op dag #2

Door:

X Games Aspen is meestal volle bak dichtgetimmerd qua streams, maar voor de 2020 editie hebben ze het een en ander vrijgegeven en daar springen we maar wat graag op in. Welke wedstrijden dat zijn en wanneer ze online komen? Bekijk het allemaal in deze lijst!

Want dat doen we graag he, onszelf jou helpen om door de bomen het bos te blijven zien. Dus als we met één artikel ervoor kunnen zorgen dat jij de hele avond en nacht naar wedstrijden kan kijken in Aspen, Colorado? Dan doen we dat met heel veel plezier.

Gisteren was het al aan meerdere wedstrijden, zoals bijvoorbeeld Snowboard Slopestyle of Ski Knuckle Huck, om het event af te trappen en vandaag staan er dus ook meerdere disciplines op de planning. Wat te denken van Sneeuwscooter Freestyle? Of Vrouwen Ski Big Air? Of Mannen Ski Slopestyle Eliminatie?

Het is allemaal te begluren en wel door alle livestreams die we al voor je op hebben weten te snorren. Te starten met de Mannen Ski Slopestyle Eliminatie die om 20.00 uur vanavond op de planning staat. Om half tien hebben we Mannen Snowboard Big Air Eliminatie en na een korte break zal het sneeuwscooter geweld gaan starten om 01.00 uur, om daarna door te pakken met vrouwen Ski Big Air om 02.30 uur. Denk je dan nog steeds dat het een goed idee is om naar de televisie te gluren of kom je net terug uit de stad en wil je nog wat meepakken? Dan is dat allemaal nog mogelijk, want Mannen Ski SuperPipe Eliminatie begint om 03.00 uur vannacht.

Bij deze wensen we je veel kijkplezier en laat ons even weten via Instagram stories dat je meegluurt. @snowchampsnl en we zijn helemaal blij!

20.00 uur: Mannen Ski Slopestyle Eliminatie

21.30 uur: Mannen Snowboard Big Air Eliminatie

01.00 uur: Sneeuwscooter Freestyle

02.30 uur: Vrouwen Ski Big Air

03.00 uur: Mannen Ski SuperPipe Eliminatie

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws