Nieuws - 2 december 2016   14:21 Dit zijn de 10 nutteloze wintersport gadgets die jij wilt hebben!

Door:

Nog op zoek naar een Sinterklaas cadeau of iets voor de kerstdagen? Als jij anno 2016 je tassen en broekzakken niet meer vol hebt zitten met allerlei verschillende gadgets dan loop je hopeloos achter. Hoog tijd om een flinke inhaalslag te slaan! Maar ja, als wintersporters pur sang kan je niet zomaar aan de haal gaan met van alles en nog wat. Dit zijn de 10 nutteloze wintersportgadgets die jij sowieso wilt hebben! 

1. Vingersnowboard

via GIPHY

Ken je die vingerskateboards van vroeger nog, waarmee je op school allerlei tricks uit wilde halen? Waarschijnlijk kwam je niet veel verder dan een ollie to oogpijn omdat dat ding weer ergens heen vloog, maar wist je dat er ook een snowboard variant bestaat? Compleet met bindingen én je kan er zelfs halfpipes voor kopen. Perfect voor de rit naar de sneeuw!

2. Snowball Blaster

via GIPHY

Heb je ooit een sneeuwballengevecht meegemaakt waarin je dacht: “Dit moet makkelijker kunnen.” Want ja, je gaat natuurlijk niet als een of andere debiel zelf je sneeuwballen maken, toch? De Snowball Blaster helpt je daarom uit de brand door semi-automatisch sneeuwballen af te vuren op iedereen die in de buurt staat. Koop er twee en maai als een ware Schwarzenegger in het rond. GET TO THA CHOPPAH!

3. De Skizee

Het hele idee van skiën of snowboarden is dat je jezelf van de berg af gooit en zo hard mogelijk onderaan de pistes staat, maar daarna moet je nog wel een keer omhoog… Nu horen we je denken: “Daar heb je skiliften voor!” Maar ja, die krengen zijn niet overal te vinden. Nu kan je de stijgvellen erbij pakken en omhoog gaan touren maar daar word je moe van. De uitkomst? De Skizee! Vooruitgetrokken worden door een stel rupsbanden terwijl je jij middelvinger opsteekt naar iedereen die je in de weg zit. Move bitch!

4. De Beardo

Beardo Beardo

Als rasechte wintersporter moet je er eigenlijk wel een beetje uitzien als een houthakker met een unit van een baard, pas dan zie je eruit alsof je maanden in de bergen woont en een stuk boom eet bij je ontbijt. Maar ja, lang niet iedereen kan een unit van een baard uit z’n wangen persen en dan moet je toch echt kijken naar andere opties. De Beardo is de perfecte uitkomst voor je, aangezien het een muts is met een gehaakte baard. Zo heb jij een warm hoofd en van een afstandje zie je eruit als een echte winterse houthakker! Moet je alleen niet al te dicht bij komen…

5. Verwarmde computermuis

’s Avonds, na een dag lang in de sneeuw, zit je GoPro kneitervol met beelden en dus is het tijd om een verse edit te maken. Maar als jij in een of ander guur chalet zit met een enkel houtkacheltje dan zit je ’s avonds achter je laptop met een stel koude handen! Daarom bestaat dus deze verwarmde computermuis die precies doet wat je zou verwachten. Of het echt verstandig is om een verwarmd stukje Chinees plastic aan je dure laptop te hangen weten we niet maar hey, je weet in ieder geval zeker dat je geen koude handen meer krijgt!

6. Sneeuwskateboard

Wintersport gadgetFoto: Amazon.com

Een snowboard, maar dan anders. Of zoiets. Want eh, ja. Een snowboard is toch eigenlijk al een soort van skateboard voor in de sneeuw? Anyway, de cirkel is blijkbaar volledig rond aangezien er mensen zijn die serieus mini-ski’s voor onder je skateboard hebben gemaakt. Je schroeft ze vast op de plek waar normaal gesproken je trunks zitten en daarna kan je volle bak op je plaat gaan aangezien je geen bindingen hebt!

7. USB Handschoenen

Wintersport gadgetFoto: USB.Brando.com

Hiermee ben jij gegarandeerd dé techgeek van de sneeuw! Deze handschoenen zijn voorzien van verwarmingselementen die voor warme handen zorgen, maar dit loopt via een setje USB poorten in de handschoenen. Je loopt dus sowieso rond met een stel kabels die van je handen naar een powerbank in je broekzak/jas/rugzak lopen maar daarmee scoor je natuurlijk alleen maar bonuspunten. Jij bent de skirobot!

8. De Skitaker

Skitaker

Je zou zeggen dat het niet zo moeilijk is om met je ski’s een stukje te lopen, maar als je een paar minuten rondkijkt in een willekeurig skigebied dan blijkt dat het toch nog aardig lastig is. Ski’s die alle kanten op vallen, de welbekende ‘ik-draag-mijn-ski’s-als-een-baby’ move en een hoop gevloek als ze weer een keer tegen iemands helm aanklappen. De Skitaker to the rescue! Dit zijn twee dingen die je aan je skischoenen vastmaakt en waar je vervolgens je ski’s in kan zetten om te gaan lopen. Pluspunt: Je ziet er nu écht uit als een idioot!

9. Custom Skibuckles met vlag

Een beetje nationale trots mag best! Daarom bestaan deze speciale buckles voor je skischoenen die je in de kleuren van verschillende landen kan bestellen. Kan jij meteen laten zien waar jij vandaan komt! Enige nadeel is dat ze nog geen Nederlandse buckles hebben, maar eentje in de kleuren van de Heimat is ook leuk toch?

10. Fondue mok

Wintersport Gadgets

Als jij op wintersport bent en je hebt ineens een ontiegelijke drang om een stukje brood in een bak met gesmolten kaas te dippen dan zit er niks anders op dan gelijk een hele fondueset erbij te pakken… Of toch niet? Er bestaat serieus een fonduemok, een soort koffiemok waarin je je fonduekaas kan mikken. Onderin zit een uitsparing voor een theelichtje zodat je kaas gesmolten blijft. Alleen niet vergeten om het theelichtje weg te halen als je koffie gaat drinken!

Dus, welke gooi jij straks in de jutenzak, vage surprise of onder de kerstboom? Share je nutteloze gadgets met ons op Facebook, Instagram of Twitter!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws