Nieuws - 22 december 2017   13:22 Dit zijn dé après-ski hits voor 2017/2018!

Door:

Jawohl, jetzt gehtst loss! Wat is een episch wintersportseizoen zonder epische après-ski plaatjes? Wij zijn weer aan het rondstruinen geweest en hebben dé hits voor aankomend seizoen voor je op weten te snorren. Begin maar vast met oefenen!

Wunderbar! Het is weer tijd om met iets teveel bier in je mik op de tafel te staan hossen terwijl je je skischoenen nog aan hebt, de après-ski staat op je te wachten! Zonder de epische hits kom je natuurlijk nergens en als je nog iets wil zien te regelen in de lokale bar onderaan de pistes dan kan het wel helpen als je de tekst volle bak mee kan blèren. Of misschien schrikken je zangskills de anderen juist wel af? Anyway, je moet de nieuwe après-ski hits gewoon uit je hoofd kennen. Geen excuses!

Om je alvast helemaal in de mood te krijgen hebben we een Spotify afspeellijst gemaakt met alle nieuwe après-ski hits die je sowieso te horen krijgt, maar uiteraard komen er ook genoeg gouwe ouwes voorbij waarbij je voor lul staat als je ze niet mee kan zingen. Slinger ‘m maar aan en bereid je maar vast voor!

Peter Wackel – Ich verkaufe meine Körper

Ieder seizoen zijn er wel een paar van die Duitsers die weer een geniale après-ski hit eruit knallen en Peter Wackel hoort daar zeker bij! Heb jij je lichaam al verkocht? Heel, héél goedkoop? Of moet je daarvoor eerst 20 pils in je mik hebben zitten? Schreeuw maar mee!

Mickie Krause – Mich hat ein Engel geküsst

Liever te dik in de kis-oh nee. Dit ga je dit seizoen nog heel veel krijgen! Je hoort het deuntje voorbij komen, gaat het niet over dat je je dikke reet in je kist moet proppen, maar over een of ander lekker wijf. Achja, gewoon de Nederlandse tekst mee blijven schreeuwen, niemand kijkt je raar in!

DJ Maurice Ft. Snollebollekes – De Vloer is Lava

Hardstyle gecombineerd met carnaval. Ook dit gaat een après-ski rammertje worden, als je maar in een Hollandse bar terecht gaat komen! En wees eerlijk, daar ga je waarschijnlijk nog wel belanden. Ook al roep je misschien dat je een hekel hebt aan Hollanders op vakantie, we kunnen met z’n allen gewoon betere feestjes fixen dan wie dan ook. De vloer is lava!

DJ Ötzi – Fur immer jung

Wat is een après-ski lijst zonder de absolute legende DJ Ötzi? Vorig jaar was z’n A Mann fur Amore al een van de dikke hits van het seizoen, de grote vraag is natuurlijk of hij dat dit jaar weer gaat overtreffen. Het is een wat gevoeliger liedje dan normaal, maar het heeft wel weer de typische DJ Ötzi vibe:

Helene Fischer – Achterbahn

Iets rustiger dan de bovenstaande twee platen, maar ook eentje die je heel veel gaat horen. Helene Fischer die je gegarandeerd al kent van ‘Atemlos’ heeft nu Achterbahn uitgebracht. Soms moet je ook een rustiger plaatje hebben om die ene chick of dude even heel erg zwoel in de ogen te kunnen kijken, toch?

Klubb3 – Das Leben tanzt Sirtaki

Een Nederlands-maar-toch-niet-Nederlands hitje in het Duits. Snap jij het nog? Nee? Geen probleem. Jan Smit heeft namelijk met een Duitse en Belgische collega Klubb3 opgericht en daar komt natuurlijk een Duitse hit uit. Overigens is er ook gewoon een Nederlandse versie beschikbaar, dus zorg maar dat je ze allebei uit je hoofd leert!

Olaf Henning – EYO

Olaf Henning is een paar jaartjes ouder geworden sinds hij Cowboy und Indianer de wijde wereld in strooide, maar dat mag de pret niet drukken. EYO is zijn nieuwe hit voor dit seizoen en ja, het is er eentje die je best wel mee kan schreeuwen als je straalbezopen bent. Enige wat je moet onthouden is EYOOO en je bent er eigenlijk al. Moet wel lukken, zelfs als de Jägerbombs maar blijven komen!

Mia Julia – M.I.A.

Eentje in de hoek van Johnny Däpp! M.I.A., FEIERN OHNE ENDE en vooral heel veel TU DU DUUU TU DUDUDUDUDUUUU en je zit goud. Als wij onze centen moeten zetten op de meest gedraaide track voor het aankomende seizoen, dan gaat het deze worden. M.I.A!!!

Kay One Ft. Pietro Lombardi – Senorita

Jetski’s, Spaanse teksten, een Latino beat en Duitse rap. Heeft dit ook maar iets met wintersport te maken? Nee, natuurlijk niet. Maar hey, who gives a f*ck? Prima beat en het klinkt gewoon lekker. Corona’s kan je ook heel goed wegtikken terwijl je in de sneeuw staat!

Spotify Playlist

Je kan natuurlijk zelf aan de slag en een playlist aanleggen met de bovenstaande nummers, maar om het je nog eventjes wat makkelijker te maken hebben wij die al voor je klaargezet. En ja, bij een après-ski lijst horen natuurlijk ook de rasechte klassiekers! Daarom hebben we ook die, compleet met de beste hits uit 2017 in een grote playlist gezet zodat jij nog maar één ding hoeft te doen. Op play drukken en vol gas aan de party gaan! Wat is jouw absolute favoriet?

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws