Nieuws - 16 april 2018   16:55 Dit zijn de atleten die het podium hebben gehaald van Audi Nines 2018

Door:

Het bizarre wedstrijdformat heeft z’n werk gedaan en de atleten hebben een hele week samen met hun ski’s of snowboard het luchtruim kunnen kiezen, maar wie viel er in de prijzen?

Ja, dat is natuurlijk nog maar even de vraag want er was genoeg talent aanwezig om een heel nieuwe Olympische Spelen te organiseren. We shitten je echt niet, ook al snappen we ook wel dat er uiteindelijk maar een paar atleten zijn die het eremetaal in ontvangst mogen nemen. Een beetje wedstrijdspanning is namelijk nooit weg en daar hebben ze bij Audi Nines wel aan gedacht. Ook al is het allemaal niet zoals je het zou verwachten, want bij deze organisatie wint meestal degene die de hele week al vage shit aan het doen is op hun unieke setup.

Het wilt dus niet zeggen dat degene die de meeste Triple Cork 1440 Mute’s gooit er ook meteen met de hoofdprijs vandoor gaat. Snapte? Mooi! Maar goed, jij wilt nu natuurlijk weten wie er hebben gewonnen en daarvoor hebben we hieronder de video klaar gezet. Daarnaast heeft de organisatie van Audi Nines ook nog eens prijzen uitgereikt voor Best Quarterpipe Air en die ging naar Terje Haakonsen!

Overigens is dit de highlights edit van de wedstrijddag, waarbij we dus het donkerbruine vermoeden hebben dat er nog meer aan zit te komen. Zoals bijvoorbeeld een highlights edit van de hele week. Zeggen we nu heel hoopvol. Of dat ook het geval gaat zijn weten we uiteraard niet, anders hadden we wel op de kermis gestaan om de toekomst te voorspellen, maar de kans zit er wel in. Wanneer dat het geval is dan hoor je ook van ons, aangezien ook die zeker de moeite waard is om je kaak van de vloer te rapen. Check voor nu de top 3 atleten die bij Audi Nines op het podium hebben gestaan!

Fine, we buigen voor je luiheid. Dus, wanneer je te lui bent om te kijken naar de video dan hebben we hier de lijst met de top 3 voor je:

Ski Dames

1. Sarah Höfflin
2. Jennie-Lee Burmansson
3. Darian Stevens

Ski Heren

1. Andri Ragettli
2. James Woods
3. Ralph Welponer

Snowboard Dames

1. Hailey Langland
2. Klaudia Medlova.
3. Sina Candrian & Silje Norendal

Snowboard Heren

1. Clemens Millauer
2. Carlos Garcia Knight
3. Simon Gruber

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws