Nieuws - 12 januari 2017   16:23 Dit zijn de atleten én de trailer van Suzuki Nine Royals 2017

Door:

Er staat dus niet alleen beeldmateriaal op je te wachten waarvan je gaat kwijlen, ook de atleten die mee gaan doen aan Suzuki Nine Royals 2017 zijn ondertussen bekend. En we verklappen alvast, de lijst met atleten is ook werkelijk waar grandioos fijn te noemen én er zit trots uit de BeNeLux tussen!

Het kan dan eigenlijk ook niet anders meer of Suzuki Nine Royals gaat gewoon een evenement worden waarnaar we alleen maar met grote ogen kunnen kijken. Het concept is namelijk al om je vingers bij af te likken en nu hebben ze ook nog eens de mannen en vrouwen bij elkaar gezet om het allemaal wat extra divers te maken.

Nou, dat is gelukt hoor! Nico Zacek heeft er weer voor gezorgd dat de week van 27 maart tot 1 april in onze agenda al lang en breed overgenomen is door Nine Royals en nu is het op onze blote knieën hopen dat er dit jaar ook nog eens een livestream bij komt kijken.

Voor het hele concept en de veranderingen kan je hierrrr terecht, maar dat Watles in Italië overgenomen gaat worden door grote namen, dat moge duidelijk zijn! Want eh, dit zijn de Knights & Queens:

Queens:

– Emma Dahlstrom
– Kjersti Ostgaard-Buaas
– Coline Ballet-Baz
– Anna Gasser
– Klaudia Medlova
– Lisa Zimmermann

Knights:

– Jesper Tjäder
– Sebbe de Buck
– David Wise
– Simon Gruber
– Tom Wallisch
– Darcy Sharpe

Ja dit is nog eens een lijstje waar je u tegen zegt en Sebbe de Buck is degene die we uiteraard nog even extra gaan toejuichen wanneer hij bijvoorbeeld de eerste editie van Nine Royals op z’n naam weet te schrijven. Hij heeft al de laatste editie van Nine Knights gewonnen, dus ergens is die mogelijkheid zeer aanwezig dat het nog eens gebeurt.

Hoe dan ook, het kan niet anders of deze atleten gaan er een mooie show van maken, maar helaas moeten we nog wel even wachten. Gelukkig heeft Nine Royals daar ook aan gedacht want de trailer hebben ze ook meteen online gegooid! Bekijk hieronder dus ook de fijne beelden:

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws