Nieuws - 16 december 2018   11:04 Dit zijn de atleten voor X Games Real Snow & Real Ski 2019!

Door:

Wie mag zich in het zweet gaan werken voor 90 seconden en zijn de winnaars van de vorige X Games Real Snow en X Games Real Ski er nog bij? Bekijk het snel en spoileralert: er zit nationale trots tussen!

We zullen op de laatste vraag niet zo lang wachten met antwoord geven, want we kunnen best begrijpen dat daar niemand op deze witte zondag op zit te wachten. Right?

Dat dachten wij ook en dus melden we bij deze dat Frank Bourgeois en Phil Casabon wederom een invite hebben gekregen voor respectievelijk X Games Real Snow 2019 en X Games Real Ski 2019! Yaay enzo, ja inderdaad, maar zonder gekheid: dat kan niet anders dan een wel heel lekkere inzending worden!

Want we weten niet of je degene hebt gezien die ze vorig jaar in elkaar hebben weten te drukken, maar dat was echt grandioos te noemen. En dan bedoelen we ook écht grandioos he, niet een beetje. Oké, snel door naar de teams!

X Games Real Snow 2019

Teams? Yes, denk jij dat die snowboarders zichzelf telkens filmen? Dude.. Anyway, we gaan je wat belangrijks vertellen, want bij X Games Real Snow 2019 hebben we dit jaar nationale trots rondlopen! Will Smith en Tim Schiphorst zijn namelijk één van de teams die een gooi gaan doen naar de titel! Dat is wel serieus gaaf te noemen, want tussen het complete internationale veld waar we al jaren over schrijven zitten zij nu gewoon.

Deze X Games Real Snow 2019 gaat dus sowieso een speciale worden en de vraag is waar ze heen gaan en wat we terug gaan zien. Én, hoe de rest van het veld gaat presteren natuurlijk. Want deze teams ga je komend seizoen tegenkomen en je ziet wat voor enorm niveau er op de startlijst staat.

– Frank Bourgeois/William Demers
– Anto Chamberland/Mathieu Gibeault
– Craig McMorris/Marcus Skin
– Toni Kerkelä/Marco Morandi
Will Smith/Tim Schiphorst
– Maria Thomsen/Dave Walcer

De video’s van X Games Real Snow 2019 komen 20 maart 2019 uit.

X Games Real Ski 2019

Dan door met de skiërs, die eveneens een zestal atleten op de lijst hebben staan waar je kaak van naar de grond gaat. Want enkel en alleen Phil Casabon al… Wauw. Maar ook Henrik Harlaut en Alex Beaulieu-Marchand die we voorbij gaan zien komen is wel echt iets om naar uit te kijken. ‘Expect fireworks’ kregen we te horen en dat gaat het zekers te weten worden! De deelnemers voor X Games Real Ski 2019 zijn als volgt:

– Phil Casabon/Brady Perron
– Henrik Harlaut/Emil Granoo
– Alex Beaulieu-Marchand/Antoine Caron
– Pär “Peyben” Hägglund/Emil Larsson
– Jake Mageau/Oliver Hoblitzelle
– Kim Boberg/Andreas Olofsson

De video’s van X Games Real Ski 2019 komen 20 februari 2019 uit.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws