Nieuws - 20 maart 2019   19:18 Dit zijn de finalisten voor het NK Freeride 2019 in Kappl

Door:

De kwalificatie van het NK Freeride 2019 in kappl is verreden en dit zijn de finalisten! 

Een zonovergoten Kappl zou het strijdtoneel zijn voor een wedstrijd van formaat. Het NK Freeride stond namelijk op de planning en dat zouden we merken ook. Aan de face, sneeuw en weer zou het in ieder geval niet liggen aangezien de face uitdagend was voor een breed deelnemersveld.

Dit deed Poederbaas met een reden, want de toegankelijkheid moest wel gewaarborgd kunnen worden én hij moest voor de deelnemers die al vaker wedstrijden meereden ook uitdagend genoeg zijn! Dat klinkt als een hele klus, maar Poederbaas heeft ‘m weten te vinden. Maar, hoe ging de wedstrijd en wie gingen er naar de finales?

De wedstrijd werd afgetrapt door de ski vrouwen categorie en het zou meteen een run worden waar we erg vrolijk van werden. Berber Semmelink stond namelijk aan de start en ze drukte meteen haar stempel op de wedstrijd. Verder zagen we de van origine boardercrosser Karel van Goor zich met een erg stylische run richting de finales rijden en kon ook freestyler Jacco Bos z’n finaleticket ophalen bij Sunny Mountain. Uiteraard lieten o.a. Tim van Rossum en Gilbert Smink van zich horen én zijn WePowder founders Arjen de Graaf & Maurice Mommen morgen aanwezig in de strijd voor het eremetaal. 

Aan talent van binnen en buiten dus geen gebrek, want ook Alex Hooftman, Joost van Der Burg, Loic Isliker en Dino Boot zullen aan de startlijst staan!

Morgen gaat het gas er dus grandioos op en kunnen we niet wachten, dus lang verhaal kort: Let’s f#cking go voor de Finals van het NK Freeride 2019 in Kappl!

Ski Vrouwen

 1. Berber Semmelink
 2. Sanne Mertens
 3. Karin Kuipers
 4. Frances Verweij

Snowboard Vrouwen

 1. Aniek Heemstra
 2. Lisette Blankestijn
 3. Lisa van Haaster
 4. Marlies Becker

Ski Mannen

 1. Alex Hooftman
 2. Loïc Isliker
 3. Remco Gerardus Johannes Menscink
 4. Ivo Leonardus Schmitt
 5. Joost van der Burg
 6. Thijs van Os
 7. Arjen de Graaf
 8. Dino Robbin Boot
 9. Pim de Koning
 10. Arendo van Hulsbergen

Snowboard Mannen

 1. Bob de Ruiter
 2. Gilbert Smink
 3. Tom Smits
 4. Tim van Rossum
 5. Karel van Goor
 6. Jarin Vergeer
 7. Maurice Mommen
 8. Wouter Bosch
 9. Jacco Bos
 10. Stefan van der Putten
 11. Jeroen peter Komaromi
 12. Jesper Sanderink
 13. Bram Vos
 14. Wilco Vreugdenhil

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws