Nieuws - 3 december 2019   16:33 Dit zijn dé ultieme Après-Ski Hits van 2020

Door:

JAWOHL! Los gehtst, het is weer zo ver! We hebben het internet afgestruind, honderden accordeon deuntjes voorbij horen komen en uiteraard moest alles even langs de jury gaan. De uitslag is binnen en dit zijn dé nummers die je voor dit seizoen uit je hoofd moet kennen! 

Man man man wat zijn ze weer lekker! Zo cliche mogelijk natuurlijk en het liefst ook meteen zo simpel mogelijk, je moet ze immers wel vol gas mee kunnen schreeuwen als je 10 halve liters en een paar rondjes schnapps in je mik hebt gedrukt. Dat zit dit jaar in ieder geval wel schnörr, vol gas auf die klatsche!

Tim Toupet – Henri Henrisson

Ken je Henri Henrisson al? Die komt uit IJsland en is de broer van Jürgen Hureson! Deze hoerenzoon zuipt het liefst met zoveel mogelijk blonde IJslandse vrouwen en als we ‘m mogen geloven dan kunnen ze dat nog aardig ook. Wie wordt de hoerenzoon van jouw vriendengroep? Hier durven we al wel een statement tegenaan te gooien, dit gaat de grootste hit worden dit seizoen!

Peter Wackel –  BOOM BOOM

Er ist wieder da, Peter Wackel wel te verstaan! Een van de vaste waardes tijdens het après-ski seizoen en ieder jaar krijgt ‘ie het toch weer voor elkaar om een hele foute plaat in elkaar te draaien. Deze keer in combinatie met een soort latino house beat en een videoclip op een boot. Maar, uiteraard wel vol met de meest simpele, Duitse teksten. Zoals het hoort! BOOM BOOM! Die jede woche!

Tobee – Saufi Saufi

Ding dong, zei daar iemand zuipie? Oh jazeker! Kom maar door met die halve liters, het is tijd voor zuipie zuipie! En dan komt natuurlijk meteen de grote vraag naar boven, wie is tijdens jouw wintersport week dé zuipautomaat?

Mickie Krause – Eine Woche Wach

Ja hoor, de andere après-ski legende aus Deutschland is ook wieder terug! Met een clip die bijna niet meer fouter kan en de welbekende catchy tune. Een week lang slap zijn en je helemaal overgeven aan alles, daar kunnen we wel wat mee. Mickie Krause geeft je bij deze toestemming:

Toby Tyrol – Der weisse Rausch

De producers die ons vorig jaar toch wel een van dé hits hebben afgeleverd met Hurra die Gams, hebben dit jaar Der weidse Rausch! Eerlijk is eerlijk, hij is niet zo epic als z’n voorganger, maar nog steeds erg lekker fout. Inclusief half verstaanbaar Oostenrijks accent, wat wil je nog meer terwijl je je Schnapps naar binnen tikt?

Lorenz Büffel ft. Gina-Lisa Lohfink – Gina-Lisa

Oké dit is eigenlijk een beetje vals spelen, want vorig jaar was deze aan het einde van het seizoen ook al lekker steady aan het gaan. De man achter Johnny Dapp heeft samen met een blonde chick, die meer plastic in d’r heeft dan een gemiddelde bak tupperware, Gina Lisa in elkaar gezet. Eerlijk gezegd hebben we geen idee waar het echt over gaat, maar GINA LISA OOOOH is prima mee te schreeuwen. Toch?

Harris & Ford – Freitag Samstag

Eigenlijk niet eens echt fout, maar wel een verdomd lekker plaatje. En Duits! Dus deze keuren we hoe dan ook goed. En hey, het gaat over alcohol dus dan is het al snel goed, toch? Deze ga je sowieso heel vaak horen in een gemiddelde après-ski bar en deze track doet het al een tijdje heel erg goed in Deutschland.

HONK! Ft. Deejay Matze – Anna-Lena

Geile kont, geile blik, dit is er eentje voor in de boekjes. Want brave meisjes komen in de hemel, maar Anna-Lena gaat gewoon waar ze wil. Als je de tekst ‘du bist mega geil’ hoort en je wijst met je bier in je klauwen naar de eerste chick in de buurt. Makkelijker scoren dan dat kan toch niet?

Jägermeister DJ Alex & Matty Valentino – Affe Aufn Berg

Eigenlijk is ook dit een beetje vals spelen, aangezien deze vorig jaar aan het einde van het seizoen al uit is gekomen en daarom al redelijk wat gedraaid is, maar omdat ‘ie nog geen volledig seizoen heeft gedraaid keuren we ‘m toch gewoon goed. Want eerlijk is eerlijk, dit is een après-ski beukert zoals het hoort!

Ronny Becker – Wenn ich meine Hose finde

Je weet dat je een verdomd goed feestje hebt gehad als je de volgende ochtend wakker wordt en je broek kwijt bent. Beetje jammer als dat je skibroek is van een paar honderd euro, maar dat is het risico van het vak. Ronny Becker voelt je helemaal!

Immer Hansi – Reünie (Après-Ski)

Om af te sluiten, toch eentje die dan wel Nederlands is, maar niet minder lekker is. Een après-ski variant van Reünie. Je wil toch lekker zaufen jongen? Kom maar op met de schnapps!

Ultieme Snowchamps Après-ski Spotify Playlist

Uiteraard hebben we onze Spotify playlist weer ge-update voor het 2020 seizoen, dus het enige wat je nog hoeft te doen is deze lijst te volgen en je kan uren lang hossen en meeschreeuwen!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws