Nieuws - 30 april 2019   18:10 Dit zijn de winnaars van de Audi Nines 2019 Contest Day

Door:

Het zou een dag worden waar je eigenlijk gewoon bij had willen zijn, maar gelukkig zijn daar nog de brute beelden van de Audi Nines 2019 wedstrijddag in Sölden!

En daar zitten we uiteraard wel even op te wachten. Want die hele week ging al als een raket en dus moest de wedstrijddag er wel eentje worden die door het geluid ging.

Ha! Snapte? Raket? Door het geluid?

Nee? Oh. Nouja, in Sölden was het in ieder geval de hoogste tijd om te senden en met een deelnemerslijst waar zelfs X Games nog jaloers op zou zijn werd er afgetrapt. Helaas moest de nachtsessie afgelast worden vanwege het weer, waardoor dat eveneens reden genoeg was om bij de wedstrijddag extra hard te gaan. En op de vraag of dat is gebeurd?

Stellen we je de vraag terug of je onder een steen vandaan komt, want dat zijn geen vragen. Kom op zeg. Tandje erbij graag. Natuurlijk is dat gebeurd! De dames waren ook naar de gletsjer van Sölden gekomen en dit resulteerde in een mooie setting die we graag de hele week al hadden gezien! Check de winnaars hieronder en voor de luie lezers hebben we ook nog even alles uitgeschreven voor je. Hoe lief is dat van ons? Ja idd, heel erg.

Wil je meer actie zien van Audi Nines 2019? Klik dan even op deze blauwe tekst want er was genoeg te beleven daar in Sölden!

Ski

Vrouwen:

1. Johanne Killi
2. Elena Gaskell
3. Silvia Bertagna

Mannen:

1. Elias Syrjä
2. Bird Ruud
3. Fabian Bösch

Best Trick Quarterpipe:
Nico Porteous AO Dub Flat 10

Snowboard

Vrouwen:

1. Yuka Fujimori
2. Miyabi Onitsuka
3. Reira Iwabuchi

Mannen:

1. Mons Roisland
2. Sven Thorgren
3. Clemens Millauer

Best Trick/Highest Air Quarterpipe:
Jan Scherrer

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws