Nieuws - 11 oktober 2018   19:14 Dit zijn ze: Dé apres ski hits voor 2018/2019!

Door:

Stop wat je aan het doen bent en knal je speakers volledig open. Wij hebben namelijk de ultieme lijst met dé apres ski hits voor dit seizoen voor je klaar staan! 

Jawohl, jetzt gehst loss! Ook aankomend seizoen moet je kop er weer afgeschroefd worden in de apres ski en dat moet natuurlijk gebeuren met heel veel ontzettend foute muziek. En ja, als doorgewinterde après-skiër kan je niet aankomen zonder de teksten want het is meeschreeuwen geblazen!

Mickie Krause – Für die Ewigkeit

Een rasechte Deutscher die ieder jaar weer een nieuwe plaat uitbrengt waarmee hij de apres ski bars onveilig gaat maken. Dit jaar heeft hij het bier en tieten niveau helaas een beetje terug geschroefd ten opzichte van ‘Geh doch zu hause’ of GMBH. Jammer, maar hey! Deze ga je ook gewoon regelmatig horen!

DJ Ötzi – Bella Ciao

Heb jij de serie Casa de Papel gekeken? Niet? Wauw, onder welke steen heb je gelegen? Anyway, het liedje Bella Ciao heeft daar z’n oorsprong en er zijn al aardig wat remixen in elkaar gevouwen, maar de man met witte muts én baardje weet hier toch z’n eigen draai aan te geven. Een plaatje die alles heeft om een gigantische après-ski hit te worden, een stukje tekst die je ook met 20 bier in je mik nog makkelijk mee kan schreeuwen. Kom lass uns leben!

Jack Gelee – Sie ist vorne gut gebaut

Jawohl, eentje met een heel hoog bier en tieten niveau, zo zien we ze graag! Een ode aan de meloenen, de voorgevel, de bumper, je weet het wel. Je bent van voren goed gebouwd!

Almklausi und Specktakel – Mama Laudaaa

Een beetje valsspelen, want deze werd aan het einde van het seizoen ook al wel aardig rond gepompt. Maar denk jij dat DJ Harry in de lokale après-ski daar ook maar ene donder om geeft? Natuurlijk niet! Beetje pijnlijk dat Niki Lauda nog steeds in het ziekenhuis ligt, maar hey, het gaat dan ook over z’n moeder! Gewoon de naam van het liedje onthouden en je kan zelfs kruipend nog meeschreeuwen…

Matty Valentino – Hurra die Gams

Iets over berggeiten, bergen en een lekker doorgerookte stem, wat wil je nog meer? En dan ook nog eens Lederhosen in z’n videoclip. En iets met Hüttenstyle! Hoe dan ook, kom maar door met die geit!

Andreas Gabalier – Hallihallo

Een stukje rustiger dan z’n voorganger, maar Helene Fischer heeft al bewezen dat je ook met zulke nummers gewoon een keiharde hit kan scoren! Niet persé een plaatje die je kneiterlam om 3 uur ‘s nachts staat mee te schreeuwen als een idioot, maar prima om de après-ski mee af te trappen toch? En die Duitsers een beetje kennende gaat dit prima scoren met de meest simpele tekst die je tig keer terug hoort komen. Moet lukken toch?

Ina Colada – Lutfmatratze

Het is een beetje roze, het is slap, maar! Bei blasen wird es hard. Ja hoor, we hebben er eentje die alle cliches weer aantikt! Ina Colada heeft voor de zomer Luftmatraza in elkaar geflatst en ja, die Deutsche Mallorca hits blazen ook in de winter door de speakers natuurlijk. En wie wilt er nu niet crowdsurfen door de après-ski bar op een opblaasbare flamingo?

Lorenz Büffel ft. DJ Eisbär – Beate die Harte

Als in je eerste zinnen van je plaat het al over seks gaat, dan heb je een keiharde après-ski hit te pakken! Hoe makkelijk wil jij iemand versieren in de bar? Keihard ‘EINMAL NUR, SEKS MIT DIR’ schreeuwen terwijl je wijst naar diegene die jij even alle hoeken van je wintersportbunker wilt laten zien. Succes gegarandeerd!

Ikke Hüftgold & Honk! – Alle Blau (Bella Ciao)

Wendja – Abriss Austria

Spotify

Om je direct helemaal te voorzien van je ultieme après-ski dosis hebben we onze Spotify playlist weer even flink bijgewerkt! Alle nieuwe hits zijn hierin meegenomen en uiteraard hebben we de hits van voorgaande jaren én de klassiekertjes er in laten staan. Oftewel, 3,5 uur aan pure après-ski muziek, wat wil een mens nog meer? Aanzetten die handel en vol gas naar de bergen blaffen! Vergeet je ook niet abonneren op de lijst, want door het seizoen heen zullen we ‘m blijven updaten!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws