Nieuws - 15 november 2017   19:24 DJI komt met ‘limited edition’ Alpine White Mavic Pro

Door:

Altijd al een DJI Mavic Pro willen hebben die je écht niet meer terug kan vinden in de sneeuw? Lucky you, DJI komt met een speciale ‘Alpine White’ editie van de Mavic! 

Hij is klein, opvouwbaar en als ‘ie de sneeuw in tieft wanneer je ‘m laat crashen dan kan je nog langer zoeken dan dat je nu al moet doen. DJI weet wel waar z’n doelgroep zit en eerlijk is eerlijk, wit is natuurlijk ook wel dé DJI kleur.

DJI Mavic Pro

Deze nieuwe limited edition van de DJI Mavic Pro is technisch niets anders dan de drone die je al kent en het gaat dus echt alleen om het likje verf dat er op zit. Met de kerstdagen in het vooruitzicht heeft DJI deze kleur geïntroduceerd en je raadt het al, je kan ‘m niet zo maar overal kopen. Apple heeft in dit geval het alleenrecht op de verkoop en dus zal je via Apple.com of de Apple Store op zoek moeten naar de witte Mavic Pro.

DJI Mavic Pro

Ook is deze Mavic alleen te koop als combodeal, dus compleet met remote controller, extra propellers en een tweetal extra batterijen. Geen losse Mavic dus, maar dat is eigenlijk ook best logisch want werkelijk alles in het pakket is zo wit als maar kan. Batterijen, afstandsbediening, noem het maar op. Alles spierwit! Dit hele setje moet €1.249,- gaan kosten, maar dan heb je dus wel een limited edition van deze drone in de pocket. Misschien toch wat oranje tape gebruiken om ‘m wat beter vindbaar te maken in de sneeuw?

DJI Mavic Pro DJI Mavic Pro

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws