Nieuws - 24 februari 2016   12:35 DJI komt met verzekering en reparatieprogramma ‘DJI Care’ voor drones

Door:

Drones geven awesome beelden maar ze kunnen ook snoeihard crashen. Als je dan net duizenden euro’s uit hebt gegeven aan je eigen vliegmachine is dat behoorlijk zuur! DJI heeft daarom een nieuwe verzekering en een reparatieprogramma opgezet onder de naam DJI Care. 

Wanneer je DJI Care aanschaft is je drone verzekerd tegen schade die je zelf veroorzaakt, door bijvoorbeeld te vliegen bij teveel wind of simpelweg door een lullig foutje. Zowel het vlieggedeelte als de gimbal en de camera zijn dan gedekt voor schade om jou zonder zorgen te kunnen laten vliegen. Want ja, die krengen hebben de neiging om nog wel eens uit de lucht te komen vallen!

Je kan de verzekering direct bij het kopen van een DJI drone afsluiten, maar je kan het ook op een later moment doen. DJI stelt daarbij wel de eis dat het een nieuw model is en dat de drone niet meer dan 48 uur geleden voor het eerst geactiveerd moet zijn, dus eigenaren die al een tijdje een DJI drone hebben vissen voorlopig naast het net. De verzekering is af te sluiten voor een periode van 6 of 12 maanden en het bedrag wordt in één keer betaald.

De DJI drones zijn vervolgens verzekerd voor de aanschafprijs en er is geen limiet op de hoeveelheid reparaties die uitgevoerd kunnen worden, al mag het totaalbedrag van de reparaties niet boven de aanschafprijs komen. In principe valt alle schade onder deze verzekering, mits het voortkomt uit ‘normaal gebruik’.

“Door DJI Care te introduceren willen we onze consumenten gerust stellen en een zorgeloos vliegervaring kunnen geven. Dit programma zal onze klanten aanmoedigen om meer te experimenteren met vliegtechnieken en het volledige potentieel van onze drones te benutten,” aldus Frank Wang, de CEO van DJI.

Voorlopig vallen alleen de DJI Phantom 3 Professional, Phantom 3 Advanced, Phantom 3 Standard, Phantom 3 4K en Inspire 1 V2.0 onder dit programma en de prijs van de verzekering verschilt per model.

DJI Care

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws