Nieuws - 12 juni 2018   12:54 Dochtertje Bode Miller verdrinkt in zwembad

Door:

Triest nieuws uit wintersportland. Het dochtertje van skilegende Bode Miller is gisteren overleden terwijl ze nog maar 19 maanden oud was. 

Het dochtertje van Bode Miller, Emeline genaamd, is gisteren overleden in een zwembad in het Amerikaanse Californië. Hoe dit gebeurd is, is nog steeds onduidelijk, maar Bode Miller en zijn vrouw Morgan zijn er kapot van. “We zijn totaal verslagen”, aldus Miller bij een foto die hij zelf op Instagram heeft geplaatst.

“In geen miljoen jaar hadden we ooit verwacht zulke pijn te moeten verwerken. Haar licht, haar levenslust zullen we nooit vergeten.” Het meisje werd nog met spoed uit het zwembad gehaald en naar het ziekenhuis gebracht, maar daar is het meisje uiteindelijk overleden. Ambulance personeel heeft verteld dat ze onderweg geen hartslag meer hebben waargenomen, ondanks doorgaande pogingen tot reanimatie.

Hoe ze precies kon verdrinken zal nog moeten blijken, de politie is in ieder geval bezig met een onderzoek. De Daily Mail zegt zelf dat Bode en zijn vrouw op dat moment op bezoek waren bij de buren, toen het meisje door onduidelijke reden in het zwembad terecht kwam.

Vanuit de wintersportwereld is geschokt gereageerd op het verlies en via social media wordt Bode veelvuldig gecondoleerd met zijn verlies. Zijn vrouw Morgan is op dit moment in verwachting van een vijfde kind.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

20 januari 2019

Zondag WTF #313

Klaar voor de snowpocalyps in Nederland met de verwachte 5 centimeter aan pure sneeuwterreur? Voordat het zo ver is, hebben we nog wat WTF voer voor je klaar staan!  Lees Meer…

Het was vorige week vrijdag weer eens tijd om zelf de ski’s in de car te flikkeren en te linkerbanen, Obertauern was de plek waar het allemaal moest gaan gebeuren! Lees Meer…

Meer Nieuws