Nieuws - 27 december 2021   18:57 Dodelijk ongeval in Zwitserland: Pistenbully rijdt over vrouw en kind heen

Door:

Een triest ongeval in Zwitserland vlak voor de Kerst. Een Pistenbully is over een vrouw en een kind gereden, waarbij de vrouw is overleden! 

Op 24 december net voor vijf uur ging het mis in het Zwitserse Fiescheralpe/Kübhoden. De 22-jarige bestuurder van een Pistenbully wilde het apparaat de garage uit rijden en reed daarbij achteruit. De man zag daarbij een 73-jarige overstekende vrouw met haar kleindochter van 2-jaar over het hoofd.

Zowel de vrouw als het kind werden overreden door de Pistenbully terwijl deze achteruit reed. De 73-jarige grootmoeder van het kind overleed daarbij ter plekke, terwijl het kindje zeer zwaar gewond raakte. De verwondingen waren levensbedreigend, waarop een helikopter werd ingeroepen die het kindje naar het Inselspital ziekenhuis in Bern kon brengen. Hoe het met het 2-jarige kindje is, is op dit moment niet bekend.

De politie heeft een onderzoek gestart waarbij ook de openbaar aanklager aangehaakt is. Mogelijk hangt de bestuurder van de Pistenbully dood door schuld boven het hoofd.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws