Nieuws - 6 februari 2017   12:51 Dronken Zweed wil op ski’s ontsnappen aan de politie

Door:

Zaterdagavond had een 22-jarige Zweed iets te veel gezopen in Saalbach! Hij kreeg keiharde ruzie met een taxichauffeur die vervolgens de politie belde, maar de Zweed had niet veel zin om mee te gaan. Met z’n dronken kop probeerde hij weg te skiën! 

De Zweed had blijkbaar aardig drank lopen gieten in de après-ski bar want ja, je bent aan het après-skiën of je bent het niet hè. Maar goed, je kan natuurlijk ook iets té veel zuipen na een flinke dag skiën en dat was hier duidelijk het geval. Hij had al z’n skispullen nog bij zich, maar toen hij buiten stond ging het dus mis.

Zo bezopen als ‘ie was had hij natuurlijk niet heel veel controle meer over z’n eigen lichaam met als gevolg dat de skistokken alle kanten op zwaaide. Die skistokken kwamen vervolgens tegen een geparkeerde taxi aan waardoor er een aardige kras ontstond. De taxichauffeur kwam op zijn beurt even verhaal halen en dat resulteerde in ruzie.

De ruzie werd met de minuut erger en de taxichauffeur heeft vervolgens de politie ingeschakeld en terwijl ze daarop stonden te wachten liep het nog meer uit de klauwen, aangezien de Zweed de taxichauffeur met dezelfde skistok begon te belagen. Toen de politie arriveerde werd het uiteindelijk wel iets te heet onder de voeten van de Zweed waarop hij op z’n ski’s probeerde om er tussen uit te naaien. Maar ja, als je gezopen hebt kan je natuurlijk niet zo denderend goed meer skiën en dus hoefden de agenten ook niet heel veel moeite te doen om ‘m aan te houden.

Overigens ging dat toch niet helemaal zonder slag of stoot aangezien de Zweed zich behoorlijk verzette. Hij liep daarbij een snee op in zijn nek en als je flink gezopen hebt dan gaat dat natuurlijk bloeden als een rund. De man moest daarom naar het lokale ziekenhuis worden gebracht waar hij ook nog eventjes z’n roes uit mocht slapen, aangezien de agenten hem niet konden verhoren. Blijkbaar was hij zó dronken dat er geen zinnig woord meer uit kwam!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws