Nieuws - 12 maart 2017   14:39 Duitser is te bezopen om de skilift in te kunnen stappen

Door:

Ook jij hebt wel eens wat achterlijke dingen gedaan toen je een drankje teveel op had en je bent ook wel eens snoeihard op je muil gegaan na een avondje zuipen, maar een 22-jarige Duitser heeft het wel heel bont gemaakt. Hij was namelijk zo bezopen dat hij de skilift niet eens meer in kon komen! 

In het Oostenrijkse Brand (Vorarlberg) was de 22-jarige Duitser om 12.15 uur al helemaal straalbezopen. Terug naar huis gaan kwam nog niet bij ‘m op en hij wilde blijkbaar nog even wat meters maken, maar dan is het wel handig als je überhaupt nog op je benen kan staan.

Het ging al mis bij de eerste stoeltjeslift die hij tegenkwam. De man was zo ontzettend dronken dat hij de stoeltjeslift simpelweg niet meer in kon komen! Hij kreeg het niet voor elkaar om in de lift te gaan zitten en viel constant om. De liftbediende was er na een aantal keer de ballen uit z’n broek te lachen wel klaar mee omdat ‘ie de hele liftlijn aan het ophouden was en dus wilde ze de Duitser weg hebben.

Maar ja, dronken Duitsers aan de kant zetten? Succes! De bezopen Duitser was het er totaal niet mee eens dat hij uit de lift gezet werd en dus werd het ruzie! De Duitser probeerde alles en iedereen rondom de lift in elkaar te meppen en zelfs nadat hij op de grond gelegd was door meerdere omstanders was hij niet te houden. Hij bleef maar schoppen, wat hij dan blijkbaar nog wél kon in z’n bezopen toestand. Uiteindelijk kwam de politie erbij die ‘m een gondel in hebben getrapt om ‘m terug naar het dorp te brengen, waar hij ondervraagd werd.

De politie kwam erachter dat hij een promillage van 1,5 had en dat dus om 12.15 uur ’s middags. Ook dat is een prestatie hoor. Wauw.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws