Nieuws - 20 juni 2019   18:02 Duitser valt 100 meter van berg tijdens plaspauze

Door:

Sta je even rustig te pissen, donder je zomaar een eind naar beneden. Het gebeurde een Duitser! 

In de nacht ging het blijkbaar mis. De Duitser verbleef in een berghut op de Feuerkogel en ’s nachts moest hij even naar de WC, maar dat liep alles behalve goed af. Hij raakte z’n evenwicht kwijt en viel vervolgens 100 meter naar beneden. De berg met bijna 1.600 meter hoogte staat niet bekend als moeilijk, maar door het gebrek aan licht kon hij zich dus heel slecht oriënteren.

Door de val raakte de 40-jarige man licht gewond, maar omdat hij een flink eind naar beneden was gevallen kreeg hij het niet meer voor elkaar om op eigen kracht weer naar boven klimmen. Hij was gedesoriënteerd geraakt en moest langdurig om hulp roepen.

Z’n hulpkreten wisten uiteindelijk een vriend van ‘m te bereiken en die heeft de reddingsdienst ingeschakeld. Twee uur later waren die ter plaatse om de man te helpen en hij kon vervolgens mee naar beneden genomen worden. Zware verwondingen heeft hij niet opgelopen, maar de reddingsdienst nam het zekere voor het onzekere en hebben ‘m meegenomen naar een ziekenhuis voor een controle.

Na die check kon hij snel weer het ziekenhuis verlaten.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws