Nieuws - 19 februari 2017   10:07 Dutchweek Festival 2017 maakt eerste artiesten bekend

Door:

Jazeker, Dutchweek 2017 in Val Thorens begint steeds dichterbij te komen en deze bekendmaking van artiesten bij Dutchweek Festival is er het levende bewijs van. Maarre, wie gaan we eigenlijk terugzien achter die draaitafel?!

Eerlijk is eerlijk, we kijken totaal niet uit naar het einde van het seizoen omdat dat betekent dat de winter voorbij is, maar wanneer we Dutchweek horen beginnen we toch altijd wel een beetje stom te grijnzen. Je weet wel, net zoals een hond die je op een leuke toon wat vertelt. Dan begint hij ook met z’n staart te zwaaien en raar uit z’n ogen te kijken. Nou, dat hebben wij ook. Alleen dan met Dutchweek.

Mmm, misschien een beetje vreemde vergelijking wellicht? Ach, who cares, degene die wel eens in Val Thorens zijn geweest tijdens de Dutchweek weten dat het altijd een feest van jewelste is en dat gaat ook dit jaar gebeuren. Why, you ask? Nou, omdat bijvoorbeeld…

Broederliefde aanwezig zal zijn in die week! WOOP WOOP! Ja daar worden we vrolijk van, maar daar blijft het niet bij want er zijn nog meer artiesten die je voorbij gaat zien komen. Zoals bijvoorbeeld…

Lucas & Steve! Ook zij zullen laten merken dat ze er zijn met hun tunes. Kijk aan, goed bezig Dutchweek Festival, als het nu nog geen feest wordt dan weten we het ook niet meer. Plus! Er komen vast en zeker nog meer artiesten voorbij dus het wordt alleen nog maar mooier!

Yep, zorg er dus maar voor dat je je vrienden optrommelt en snel die accommodatie fixt tijdens de Dutchweek want anders ben je er gewoon niet bij. En moet je de hele week via Snowchamps toezien hoe gezellig en episch het allemaal is. Dat wil je natuurlijk niet, dus als je ook meteen even die kaarten regelt voor Dutchweek Festival dan ben je er helemaal! Meer informatie en kaarten, want Dutchweek Festival kan ook gewoon een accommodatie voor je regelen voor weinig, vind je hierrrr!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws