Nieuws - 11 mei 2018   10:18 Dutchweek Festival organiseert op 20 mei een reünie op het strand!

Door:

Zeg alles maar af wat je op 20 mei had gepland want op die datum kan je iedereen terugzien van Dutchweek Festival 2018 én genieten van de tunes die daar toen gedraaid werden. Dutchweek Festival gaat dus nog één keer door het geluid. Maar, waar gaat het zich allemaal afspelen en eh, iets met kaarten kopen?

Dat zijn nog wel even de vragen die je je kunt afstellen inderdaad, maar we gaan het je allemaal gewoon vertellen. Sterker nog; we droppen ‘m nu meteen: Metz on the Beach zal het feest zijn waar de reünie plaatsvindt en dit alles gebeurt bij Beachclub Royal op de Zeekant 37  in Hoek van Holland!

Dat gaat dus wel een lekker feestje worden en al helemaal wanneer je weet dat er bekende namen voorbij gaan komen. En dan bedoelen we het niet alleen voor degene die bij Dutchweek Festival in Val Thorens zijn geweest, maar ook wanneer je iemand bent die ‘m dit jaar heeft laten schieten. We weten niet of alle DJ’s die in Val Thorens hebben gedraaid ook langskomen, maar onder andere ROOG, Erick E, Chris Rox en nog veel meer zullen achter de draaitafels plaatsnemen.

Zoals te lezen valt hoeven de personen die een ALL-IN reis geboekt hadden geen enkele stress te hebben want zij hebben gratis toegang. Heb je nou een vriend of vriendin die nog nooit mee is geweest naar Dutchweek en je hem of haar even wilt laten zien wat ze nou eigenlijk echt mist? Dan is dit ook je kans want voor de overige mensen die hier ook wel naar toe willen zijn de kaartjes hierrrrr te koop. Het feest Metz on the Beach begint om 16.00 uur en dit alles gaat door tot 01.00 uur in de ochtend. Oh, en wanneer je twijfelt of het weer wel goed is, daar hebben ze bij Metz on the Beach wel wat op gevonden want ze zijn dan ‘gewoon’ overdekt. Tickets zijn 17.50 excl. fee (dus 20.62 euro incl. fee) en dus via deze blauwe tekst te koop. Meer informatie over het event vind je op de Facebook eventpagina en die is hierrrrr te vinden. Ben jij er bij en neem je je vrolijke Dutchweek instelling mee?

Bron:

Foto: Metz on the Beach FB event pagina

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

20 januari 2019

Zondag WTF #313

Klaar voor de snowpocalyps in Nederland met de verwachte 5 centimeter aan pure sneeuwterreur? Voordat het zo ver is, hebben we nog wat WTF voer voor je klaar staan!  Lees Meer…

Het was vorige week vrijdag weer eens tijd om zelf de ski’s in de car te flikkeren en te linkerbanen, Obertauern was de plek waar het allemaal moest gaan gebeuren! Lees Meer…

Meer Nieuws