Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

Ed Sheeran
Ed Sheeran doet de Hintertuxer Gletsjer voor videoclip van ‘Perfect’ vol met clichés!

Gepost op

‘s Werelds meest bekende ginger is blijkbaar de sneeuw in gedoken. Voor zijn meest recente videoclip, gemaakt voor de track ‘Perfect’, is hij de pistes van Hintertux op gegaan. Zit je klaar voor heel veel clichés?

Pak je ‘standaard wintersportdingen in een random filmpje’ bingo kaart er maar bij, want je gaat er heel veel aftikken in deze nieuwe videoclip! Zo’n romantisch liedje als Perfect heeft natuurlijk ook een romantische setting nodig en wat is er dan beter dan een warm chaletje ergens in de sneeuw?

In de clip zie je Ed Sheeran de liefde verklaren aan Zoey Deutch terwijl ze allebei op een skitrip zijn en dit gaat natuurlijk gepaard met the usual. Een beetje met elkaar skiën, terwijl Ed Sheeran er zo te zien niet zo heel veel van bakt en dit is uiteraard afgewisseld met een paar random freestyle shots. Want ja, als je voor de eerste keer gaat skiën dan kan je al rails en kickers pakken alsof het niks is!

Anyway, die freestyle shots worden vervolgens weer aangevuld met écht alle clichés die je maar kan bedenken. Een sneeuwbal naar elkaar gooien, een sneeuwengel maken en magisch verliefd worden terwijl de sneeuwvlokken naar beneden komen in het donker. De muziek maakt het in ieder geval helemaal compleet!

Overigens willen we ook nog even een dikke vette plus één geven voor de skibroek die ín de skischoenen zitten, de knalgele helm die Ed Sheeran op heeft en natuurlijk de awesome skitalenten die Ed laat zien in deze video. Hebben we alleen nog één hele grote vraag. Waar komt die kat in het chalet ineens vandaan?

Oké, we stoppen al met bashen. Ga ‘m maar gewoon kijken en maak jezelf alvast warm voor jouw aankomende wintertrip. Misschien maak jij straks wel zo’n Ed Sheeran tafereeltje mee!

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer