Nieuws - 7 januari 2020   9:38 Één kind valt uit sleeplift, vijf gewonden als resultaat

Door:

Een bizar ongeval wat nog het meeste lijkt op een flink partijtje kegelen in Oostenrijk. In Jungholz viel een kind uit een sleeplift, maar nam daarbij nog eens vijf anderen mee! 
Het ongeval gebeurde toen een kind bij het bergstation van een sleeplift in Jungholz, vlakbij Reutte, ten val kwam en vervolgens aan het glijden ging. Door die glijpartij werden in totaal vijf mensen nog eens meegenomen in de valpartij en een 43-jarige man raakte zelfs zwaargewond.

Hoewel de valpartij zelf niet bijzonder zwaar was en doorgaans wel vaker voorkomt, is dit dus toch goed fout gelopen. Van de vijf personen die geraakt werden door het kind waren er in totaal vier kinderen bij, zij zijn niet gewond geraakt door de crash, maar voor de 43-jarige man is het dus anders afgelopen.

Ziekenhuis

De gevolgen van de klap waren bij de man zelfs zo groot, dat hij met meerder ernstige verwondingen door de bergredding naar het ziekenhuis gebracht moest worden. Over de exacte staat van de man is weinig bekend, zo is er niks naar buiten gebracht over de exacte verwondingen die de man op heeft gelopen door de crash.

Wel is bekend gemaakt dat hij naar het ziekenhuis in het Duitse Pfronten is gebracht om zich te laten helpen aan zijn verwondingen. Met de veroorzaker van het ongeval gaat het overigens prima, die heeft niks overgehouden aan deze klap!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

20 september 2020

Zondag WTF #397

Je weet dat het glad is wanneer de bus zijwaarts voorbij komt glijden! En wist je dat je geen staal nodig hebt voor een zieke S-Rail?  Lees Meer…

WTF

13 september 2020

Zondag WTF #396

Meer coronamaatregelen her en der, nog steeds bloedheet, gaat het dan ooit nog eens een fatsoenlijke winter worden? Hoe dan ook, tot die tijd hebben we iets om je te vermaken. It’s WTF time!  Lees Meer…

Meer Nieuws