Nieuws - 23 maart 2018   12:18 Eerste atleten bevestigd voor X Games Noorwegen 2018

Door:

Deze mooie wedstrijd komt met de dag dichterbij en ook X Games vond het wel tijd voor nieuws. De eerste atleten zijn nu dan ook bekend gemaakt en er zitten heel wat grote namen tussen!

We kijken dan ook met smart naar de periode van 16 tot 20 mei 2018 want dan gaat X Games Noorwegen 2018 losbarsten en ook al zijn het er nog maar een hand vol: met deze atleten gaat het sowieso een feest worden! Zoals gezegd staat Ski en Snowboard Big Air op de planning staan en wordt alles voor de derde keer georganiseerd. Maar wie gaan we terug zien aan de start in Fornebu, net buiten Oslo?

Men Snowboard

Mark McMorris (CAN)
Max Parrot (CAN)
Marcus Kleveland (NOR)
Sebastian Toutant (CAN)
Yuki Kadono (JPN)
Kyle Mack (USA)

Women Snowboard

Anna Gasser (AUT)
Jamie Anderson (USA)
Julia Marino (USA)
Silje Norendal (NOR)
Reira Iwabuchi (JPN)
Zoi Sadowski-Synnott (NZ)
Kokomo Murase (JPN)
Enni Rukajarvi (FIN)

Men Ski

Henrik Harlaut (SWE)
Kai Mahler (SUI)
James Woods (GBR)
Oystein Braaten (NOR)
Fabian Bosch (SUI)
Christian Nummedal (NOR)

Women Ski

Mathilde Gremaud (SUI)
Giulia Tanno (SUI)
Kelly Sildaru (EST)
Sarah Hoefflin (SUI)
Tiril Sjaastad Christiansen (NOR)
Johanne Killi (NOR)
Lisa Zimmermann (GER)
Tess Ledeux (FRA)

Zoals je ziet is het totaal niet gelogen toen we zeiden dat er genoeg grote namen naar Noorwegen zouden gaan afreizen! Nu hadden we willen zeggen dat er één categorie uit zou blinken met namen, maar dat is eigenlijk bij elke categorie wel het geval. Enige is dat we niet weten of Kelly Sildaru op dat moment al weer helemaal up and running is, maar de uitnodiging heeft ze zo te merken al wel gehad. Net zoals Lisa Zimmermann, die in plaats van de spotlights van de Olympische Spelen in een ander spotlight heeft gestaan. Zal het haar hebben geholpen en eist ze in Noorwegen een podiumplek op? We gaan het zien!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws