Nieuws - 17 november 2019   13:46 Eileen Gu tekent in één week tijd bij Red Bull & Faction Skis

Door:

Het freestyle talent Eileen Gu heeft een bizarre periode erop zitten. Niet alleen zette ze een handtekening onder een samenwerking met Faction Skis, ook bij Red Bull liet ze de inkt achter onderaan het contract!

Wauw. Een nieuwtje in de categorie ‘lekker bezig chefke’, maar dan natuurlijk de vrouwelijke variant daarvan. Eileen Gu is on fire en dat zorgt voor twee dingen. De eerste is dat je op podiums terecht komt en de tweede is dat je in de picture komt te staan bij grotere merken. Maar even serieus, dat je er dan twee tegelijk weet te regelen?

Dat je überhaupt al één sponsor van formaat weet te landen is al echt een ding, maar als dit ook nog eens samenvalt met een andere sponsor waar je een samenwerking mee aangaat is wel next level. En dan nog te bedenken dat Eileen Gu op het moment van schrijven pas 16 jaar oud is! Sure, de gesprekken en dergelijke tussen Eileen Gu en Red Bull & Faction zullen allemaal al wel langer hebben gelopen, maar dan nog!

Gu verruilt Atomic dus voor Faction en bij Red Bull kreeg Eileen Gu het nieuws te horen via Bobby Brown, wat een schot in de roos bleek te zijn. Bobby Brown hangt namelijk al geruime tijd boven haar bed en zo kon ze haar geluk niet op. En Faction? Faction maakte een mooie ‘welcome to the team’ video, waarin iedereen even goed kennis kan maken met het freestyle ski talent. Houd de naam dus goed in de gaten, want komende winter ga je naar alle waarschijnlijkheid wel de naam Eileen Gu voorbij zien komen. Met Red Bull helm én Faction Skis natuurlijk.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Het is juli en de mussen vallen van het dak, maar de mogelijkheid om te solliciteren bij de hoogste open air bar van Europa is zojuist weer gestart. Dus, wie heeft er enorm veel zin om een uniek seizoen te draaien in de sneeuw en aan de slag te gaan bij de 360 Bar in Val Thorens? Lees Meer…

Regen, wind, het lijkt bijna herfst. Beetje jammer dat de winter nog zo ver weg is! Dan maar een lekkere treerun om je zondag beter te maken?  Lees Meer…

Meer Nieuws