Nieuws - 1 maart 2018   19:03 Einde seizoen voor Ivan Malakhov, leider in het Freeride World Tour klassement

Door:

Ouch, een erge tegenslag voor de Rus Ivan Malakhov, aangezien hij de rest van het Freeride World Tour seizoen moet laten schieten. Dit alles vanwege een blessure die hij op heeft gelopen in Canada!

Een bittere pil om te slikken voor Ivan Malakhov is het zeker. Nu is het oplopen van een blessure sowieso al enorm klote te noemen en al helemaal wanneer je ook nog eens voor de rest van het seizoen uitgeschakeld bent. Maar blijkbaar kan de situatie nog een niveau erger, want wanneer je op dat moment van spreken op de eerste plaats in het Freeride World Tour klassement staat?

Ja, dat is wel next level klote zullen we maar zeggen. Dan snappen we het ook best wanneer je als Ivan Malakhov zijnde even wat extra wodka hebt gedronken om de pijn te verzachten. Of nog steeds drinkt, want dit kan je best een enorme tegenslag noemen. Hoe het precies is gebeurd wilt de Freeride World Tour nog niet echt zeggen, maar ze hebben wel even een video van ‘m in elkaar gedraaid waardoor je weer helemaal up to date bent.

Ergens was je dat natuurlijk al toen je hoorde dat Ivan Malakhov niet meer aan de start zal gaan verschijnen dit seizoen, maar ach… Bewegende beelden doen het altijd goed om er even wat dieper op in te gaan. Bij deze hopen we dat de Russische freerider zichzelf komende zomer compleet in het zweet werkt om het nieuwe seizoen als een baas te starten. Een beetje zoals hij dit seizoen ook heeft gedaan. Voor nu moeten we ‘m gaan missen in Vallnord-Arcalis, Andorra en dat gaan we merken ook. De concurrentie heeft in ieder geval vrij spel gekregen en dus ligt het kampioenschap nog volledig open bij de heren ski categorie!

Bron:

Foto: Freeride World Tour

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws