Freestyle. Nieuws - 13 november 2020   17:51 Einde seizoen voor Seppe Smits na harde crash in Stubai

Door:

Noooo! De BeNeLux huilt en wij doen mee want de Belgische snowboarder Seppe Smits gaan we dit seizoen niet meer in actie zien komen.

Dit is wel echt slecht nieuws hoor, poh. Vooral voor Seppe Smits he, laat dat voorop staan, want hij is degene die maanden van snowboarden in een handomdraai moet inruilen voor negen maanden revalidatie. De hele planning die er de afgelopen maanden is gemaakt en de wedstrijden waar je, coronavirus of niet, naartoe werkt zijn bij deze even verleden tijd. De prio moet gaan liggen op fysiotherapie en dit alles vanwege een harde crash in Stubai tijdens Prime Park Sessions.

Het slechte nieuws bracht Seppe Smits via Instagram, waar de schroeven al te zien zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Seppe Smits (@seppe.smits)

“Een paar dagen geleden kwam ik tijdens Prime Park Sessions ongelukkig neer en brak hierbij m’n tibia plateau (breuk van het scheenbeen, in het gedeelte dat deel uitmaakt van de knie -red.)”, aldus Seppe Smits op Instagram. “Het is niet de start van het seizoen waar ik op had gehoopt, maar ik heb as we speak al m’n operatie gehad dus ik ben alweer op de weg terug. De komende 9 maanden zal ik weer moeten revalideren, maar de dokter is er van overtuigd dat ik weer 100% de oude kan worden. Ik doe er dus alles aan om zo sterk mogelijk terug te komen! Ik hoop dat iedereen kan genieten van een mooie winter en ik zie jullie snel weer in de bergen.”

Het enige ‘voordeel’ aan dit hele negatieve verhaal dat er dus ook beelden zijn van het prachtige Tirol die je nu even van bovenaf kunt bekijken. Maar goed, daar is ook wel alles mee gezegd. Bij deze willen we Seppe Smits erg veel sterkte wensen voor de aankomende periode, hopelijk ben je er snel weer bij kerel!

Fotocredit: Lorenz Richard/Red Bull Content Pool

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle