Nieuws - 15 januari 2021   18:23 Einde seizoen voor Tanner Hall na crash tijdens filmen voor X Games Real Ski

Door:

“You win some you lose some and on the 2nd of January this month I was on the losing side of things”, aldus Tanner Hall. Daarmee eindigt het seizoen al vroegtijdig voor de Amerikaanse ski legende.

We zullen eerlijk met je zijn: dit doet pijn. Uiteraard voor Tanner Hall, maar eveneens voor ons fans. Ski Boss is, mede voor ondergetekende, toch wel een jeugdlegende en door de jaren heen heeft hij uiteraard gekke dingen uitgehaald, maar telkens blijft hij presteren. Backcountry, park, urban… Het maakt Tanner Hall allemaal niet uit en ook de afgelopen jaren stond hij niet stil.

Bij de Freeride World Tour heeft hij ondertussen al aardig wat momenten aan de start gestaan en ondertussen wordt er dan ook nog ‘even’ gewerkt aan een edit of een film. We blijven respect hebben dat die gekke held maar door blijft banjeren en niet stil zit.

Tot nu dan, omdat hij z’n Achilles Tendon, beter bekend als Achillespees, heeft gescheurd. Dit alles toen Tanner Hall in Minneapolis bezig was om beelden voor X Games Real Ski te filmen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tanner Hall (@tannerhall420)

We kennen Tanner Hall natuurlijk niet persoonlijk, maar als we zien wat hij de afgelopen jaren heeft meegemaakt qua blessures en dergelijke dan kan het niet anders dan dat de Amerikaanse ski legende ook hier weer sterker uit gaat komen. Tot die tijd wachten we maar af. Probleem is wel dat voor de totale revalidatieduur van de achillespees ongeveer negen maanden staat. Hall stond al op de deelnemerslijst voor de Freeride World Tour 2021, maar daar zal hij dan eveneens vanaf gehaald gaan worden.

Fotocredit: Maria Knoll – Freeride World Tour

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Voor de Oostenrijk gangers is er een beetje licht aan het einde van de lange tunnel. De overheid heeft een reeks versoepelingen bekend gemaakt, waarin ze ook aangeven dat er plannen zijn voor het heropenen van de horeca en toerisme daarmee weer mogelijk te maken!  Lees Meer…

Meer Nieuws