Nieuws - 5 december 2016   19:16 Elia Mitalas gaat samenwerken met MK Skiservice!

Door:

Het Nederlandse skitalent Elia Mitalas mag trots zijn want hij heeft een nieuwe samenwerking te pakken. Hij gaat namelijk met MK Skiservice in Bilthoven samenwerken die op hun beurt de ski’s regelen voor de Hagenees!

Jaja, Elia Mitalas gaan we de aankomende periode op ski’s van Völkl zien staan! We zijn erg blij voor ‘m dat dit in kannen kruiken is, maar ook MK Skiservice mag tevreden zijn met het strikken van zo’n talent.

Het eerste resultaat van de samenwerking tussen Elia Mitalas en MK Skiservice was overigens vorige maand al te zien tijdens de MK Freestyle Night, waarbij beide partijen de handen ineen geslagen hadden. Naast de winkel in Bilthoven werd namelijk een schans gebouwd, compleet met rails, jump en hier werd ook nog eens een lier neergezet. Uiteraard werden er meerdere freestyle skiërs en snowboarders uitgenodigd om zich hier aan te wagen en dat lieten ze zich geen tweede keer zeggen. Al met al was het een geslaagde avond en blijkbaar gaan ze in de toekomst vaker van dit soort events organiseren!

Dankzij deze samenwerking hoeft Elia ook niet meer op zoek naar een skisponsor, aangezien MK Skiservice hem het aankomende seizoen van Völkl ski’s gaat voorzien. Wanneer je ‘m voorbij ziet vliegen zal hij te zien zijn op de Völkl Revolt freestyle ski’s en die gaan uiteraard goed gebruikt worden. Sterker nog; Je had ze al kunnen spotten in de film van Perspective Studio’s genaamd Enjoy The Ride, waar Mitalas in voorkomt!

Elia is uiteraard erg blij met deze samenwerking: “Ik ben echt superblij dat ik kan samenwerken met de beste skiwinkel van Nederland!” aldus Elia Mitalas. “Misschien is MK wel de gekste van heel de wereld. We gaan samen zoveel mogelijk dingen organiseren zoals de MK Freestyle Night. Menno Koelewijn (eigenaar van MK Skiservice -red) vond dat event al erg tof en dus leek het hem ook erg leuk om vaker van dat soort dingen te organiseren.”

Nou wij kunnen alvast vertellen dat we niet kunnen wachten tot het moment dat er weer zoiets georganiseerd gaat worden en uiteraard willen we via deze weg Elia Mitalas en MK Skiservice feliciteren met de samenwerking!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws