Nieuws - 21 februari 2019   18:43 Faction lanceert Limited Edition CT2.0x Mademoiselle voor vrouwen

Door:

Als je een beetje op hebt gelet dan heb je misschien al wel de nieuwe look van Faction voorbij zien komen. Nu brengen ze samen met die nieuwe look een Limited Edition voor vrouwen uit! 

Faction is niet vies van een gelimiteerde oplage van een paar ski’s! De CT 5.0 bijvoorbeeld, die ook in de nieuwe collectie van Faction weer terugkomt.  Anyway, dit jaar heeft Faction samen met Candide Thovex een nieuwe lineup gemaakt en daar hoort voor het eerst ook een vrouwelijke variant bij.

Een van die vrouwelijke ski’s is een dames variant van de CT 2.o. Deze gaat door het leven als de CT2.0x Mademoiselle en voor de lancering van deze dames lijn hebben ze een gelimiteerde oplage van 100 paar op de markt gebracht!

De CT2.0x Mademoiselle is overigens geen schokkend andere ski dan de CT2.0 die je al kent. De ski behoudt zijn symmetrische full-twin vorm, heeft dezelfde flex en ook de breedte is met 102mm onder de voet exact hetzelfde. Wat is er dan wel anders? De lengte! De ‘x’ variant is speciaal afgestemd op lengtes die vrouwen doorgaans wat beter liggen en uiteraard is er ook aan de looks gedacht.

Looks

Het design is namelijk volledig wit met een aantal fel roze accenten en een aantal gekleurde retro achtige strepen. Wat ons betreft in ieder geval heel erg goed geslaagd.

CT2.0x Mademoiselle

De Limited Edition van de CT2.0x Mademoiselle is net als de CT5.0 Limited Edition voorzien van een uniek nummer, die in dit geval dus gaat van 1 tot 100. De ski is vanaf nu te koop via factionskis.com of via een select aantal Faction winkels, maar aangezien de oplage erg gelimiteerd is moet je er snel bij zijn als je er eentje wilt hebben!

Overigens kan je de CT5.0 Limited Edition nog steeds winnen. Hoe? Check ons artikel!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws