Nieuws - 12 november 2021   19:35 Faction Skis geeft ski’s weg zolang je leeft en zo doe je kan je meedoen

Door:

Faction viert feest want hun nieuwe film ROOTS is uitgekomen. Dit vieren doen ze als een baas, want het skimerk geeft namelijk ski’s weg en niet eenmalig… Het is ski’s winnen voor het leven!

Normaal gesproken is die “skis winnen voor het leven” meestal een uitspraak die… Geen idee, iets uit moet drukken in welke mate hij of zij er alles aan doet in die ene situatie. Ofzoiets. Maar nu is het dus gewoon letterlijk wat er aan de hand is.

Faction Skis geeft namelijk een setje latten weg, totdat jij eh… De pijp uit gaat?

We hebben geen idee wanneer de kleine lettertjes je vertellen dat het feest zal gaan stoppen, maar het klinkt ons al meer dan prima in de oren als we horen dat er iemand is die elk jaar even een nieuw setje voor de deur zet. En dat het dan ook nog eens Faction is?!

Dat maakt het feest helemaal compleet. Begrijp ons niet verkeerd, bij elk ander merk zouden we eveneens blij zijn hoor als ze ski’s voor de deur zetten. Sterker nog: zet je tweedehands ski’s voor m’n deur en we zijn alsnog blij.

Okay, nee dat klopt niet. Blijkbaar wordt daar de lijn getrokken, maar je snapt wat we bedoelen toch? Het is gewoon fijn om niet meer over je ski’s na te hoeven denken en al helemaal niet als het Faction is. Hoe dan ook, meedoen is niet zo lastig en het is allemaal om hun nieuwe film ROOTS te promoten.

Enige wat je moet doen is even naar deze link van Faction gaan, invullen waar je de premiere gaat kijken en je doet mee! De wereld tour is al begonnen, maar de online premiere is op 18 november en het wordt via Red Bull geregeld.

Ter verduidelijking: Dit is dus ook meteen je kans als jij zo’n weirdo bent die elke week een film van zichzelf naar het Faction Skis HQ stuurt met de vraag of je ‘nu wel gesponsord kan gaan worden, want kijk deze tricks’.

Aanmelden kan tot 2 december, wie gaat de kans wagen? Bekijk de trailer van ROOTS hieronder:

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws